שלום אני שני אני רוצה להתחיל ללמוד באוקטובר הקרוב חינוך ומשאבי אנוש במכללת אשקלון. אני ממש מהססת כי רוב האנשים ששומעים שאני רוצה ללכת על המסלול הזה שואלים "מה הקשר בין חינוך למשאבי אנוש?" והם די צודקים... אבל הקרוסים בחינוך ממש מעניינים אותי וגם הקורסים במשאבי אנוש.. חייב להיות קשר בין שני התחומים? אני מצאתי את הקשר ביניהם, תתקנו אותי אם אני טועה.. שאם רוצים להתקדם בתחום החינוך יש המון קורסים במשאבי אנוש שיכולים לעזור, כמו יחסי עבודה, קבלת החלטות, ניהול עובדים וכדומה. במכללת אשקלון יש מסלול נוסף של חינוך וטכנולוגיה ומידע בחינוך, הבנתי שזה משהו חדש, אחרי התבוננות בקורסים שם הבנתי שזה לא משהו שהכי מעניין אותי, רציתי לשמוע אם מישהו מכיר את המסלול ויודע לספר לי פרטים עליו? רציתי לקבל חוות דעת נוספת וקצת יותר מידע תודה מראש שני
מ
מיטל ווארפול
חינוך+משאבי אנוש
שלום שני, חטיבת חינוך מתמקדת בפיתוח ידע אקדמי בתחום החינוך, בתרומתו לקהילה ולעיצוב מדיניות חינוכית. חטיבת משאבי אנוש מתמקדת בהכשרת כוח-אדם למחלקות משאבי אנוש, וניתוח סוגיות הקשורות בניהול משאבי אנוש.
כלומר בזכות התואר תהיא מומחית ב2 תחומים, ולכן התואר הוא רב תחומי ולא חד חוגי.כבוגרת תואר זה תוכלי לבחור לעסוק בחינוך הבלתי פורמלי, במתנ"סים ובמוסדות המשיקים למערכת הפורמלית או לפעול במגוון תפקידים ביחידות הדרכה בארגונים.
קיים קשר רב בין החטיבות אני ממליצה לך להגיע לייעוץ אקדמי במוסד ולקבל פרטים נוספים
בברכה מיטל ווארפול
ד
דוד
תגובה
תגיעי למכללה לייעוץ סה"כ מכללה מאוד טובה. אני לומד בהנדסאים אבל אני מכיר מישהי שלומדת את התואר הזה והיא מאוד מרוצה...