שלןם, שמי שני בת 29, עובדת בבנק מזה 5 שנים במהלכם למדתי לתואר ראשון במדעי ההתנהגות ומשאבי אנוש במכללה למנהל. מאז סיום לימודי אני מחפשת להתברג במח' משאבי אנוש בכל אירגון כלשהו וגם במקום עבודתי,אני עוסקת באדמניסטרציה ואפשר לאמר שמיציתי את התחום, לכל מקום שאני הולכת אומרים לי שאני טובה עם אנשים ומקצועות הטיפול מתאימים לי. לאחרונה קיבלתי תשובה שלילית לגבי מועמדות שהגשתי בבנק למכרז במש"א, אני מרגישה שזהו השלב בו אני צריכה להגיד שלום ולהתחיל פרק חדש במקום אחר, כי הבנק לא פותח לי את שעריו. חשבתי על הסבה לחינוך או עבודה סוציאלית,אבל הבנתי שזה לימודים של שנתיים וזה רק מאוקטובר, האם ישנם מקצועות שאוכל ללמוד ולקבל הכשרה בתחום הטיפול והחינוך כבר עכשיו או שיש דרך להשתמש בתואר לי ולהתקבל למקומות שמאבחנים, מגייסים מייעצים (אני שולחת קו"ח רבים לחב' השמה וכדומה,אך לשווא). מה היית מציעה לי לעשות בהמשך דרכי.. תודה
מ
מיטל ווארפול
אפשרויות תעסוקה
שלום שני, אם מעניין אותך להשתלב במשאבי אנוש תנסי להתקבל לעבודה בחברות הייטק ובמקביל תוכלי להמשיך וללמוד ייעוץ ופיתוח ארגוני. אם מעניין אותך יותר תחום הייעוץ הדרכה או טיפול תוכלי להשתלב בעבודה עם ילדים במסגרת צהרונים, עמותות, מרכזי נוער, מרכזי למידה, טיפול התנהגותי וכו'....
איזה תחום מעניין אותך יותר, מה יותר קרוב לליבך ברגע שתחליטי על כך, מציאת עבודה תהיה יותר קלה