שלום רב, אני מאוד שמחה להזדמנות הזאת לקבל עזרה.. העניין הוא כך- סיימתי לימודי הוראה באנגלית ועשיתי שנת סתאג' .. אבל אני לא מרוצה מהעבודה שלי .. למרות שאני עדיין בהתחלת הדרך אבל מההתחלה הרגשתי שאני נמצאת במקום הלא נכון והתחושה הזאת הולכת ומתעצמת .. אין לי סיפוק מהתחום שאני נמצאת בו. אני חושבת לעשות הסבה לתחום אחר או אפילו להתחיל דף חדש עם תחום חדש לגמרי ,, אני מאוד מתלבטת כי אני לא רוצה לעשות את אותה טעות עוד פעם.. אני יותר בחורה שקטה אבל עם הרבה אומץ.. כאשר אני נמצאת במקום הנכון אני הופכת להיות בן אדם עם בטחון רב והרבה יכולות .. אני מעדיפה 70%עבודה משרדית ו 30% אינטארקציה עם אנשים, אני לא אוהבת להשתעמם , כלומר אוהבת חידושים ושינויים אבל אני מהסוג של אנשים שמעדיפה להתרכז בדבר אחד כלומר אם אני עושה פרויקט מסויים למשל אז אני מעדיפה לסיים אותו ואחר כך לעבור למשהו אחר, לא אוהבת לעשות הרבה דברים בבת אחת.. אני רוצה תחום שאני יכולה להצטיין בו, רוצה תחום הכי מתאים לאישיות שלי ואני מאוד טובה בו אבל הבעייה אין לי מושג איזה תחום זה!! מאוד אשמח לעזרה ,, תודה
מ
מיטל ווארפול
בחירת מסלול לימודים
שלום יעלי,
אני ממליצה לך להתחיל ולקרוא על המגמות השונות, ובמקביל ללכת לימים פתוחים ולקבל מידע ולבחון איזה תחום מתאים לך. קיימים תחומים רבים היכולים להתאים לך. האם את יותר ריאלית או הומנית? אין עבודה משרדית ללא אינטראקציה עם אנשים מלבד עבודה במפעל. אנא פרטי איזה תחומים מעניינים אותך תוכלי לבחון את תחומי ההנדסה השונים... שוק ההון וכו' אשמח לתשובתך בברכה מיטל ווארפול
י
יעלי
המשך לתשובתך מיטל ...
אני יותר ראילית מאשר הומנית .. ובמקביל אני אוהבת שפות .. אני אוהבת אנגלית ואני טובה באנגלית אבל איני מועניינת להיות מורה באנגלית .. אני מנסה למצוא תחום אחר שאני יכולה להתפתח בו .. נסיתי את תחום השרטוט וסיימתי קורס שרטוט ועסקתי בזה במשרד הנדסה אבל זה לא מעורר בי עניין.. השאלה לי אליך, לאן אני יכולה להתפתח בתחום האנגלית מלבד תחום ההוראה?? אני בעלת תואר הוראה של B.E.D באנגלית. לי אין בעיה עם אינטראקציה עם אנשים בשילוב העניין עם עבודה משרדית... הבעיה הבסיסית שאני לא יודעת מה אני אוהבת אבל במקביל אני יודעת מה אני לא אוהבת.. אין לי עניין להתעסק בפרטים הקטנים אבל במקביל אני אוהבת לתכנן דברים ולתת רעיונות ושהאחרים יזרמו עם זה...