מה נשמע חברים, אני מאוד מתלבט בין לימודים של מנהל עסקים או כלכלה ומנהל.
אני עצמאי כרגע, ומחפש להרחיב את הידע שלי בכל עולם העסקים, חנויות, נכסים וכו'.
לא קיבלתי תשובה חד משמעית לגבי התואר, מצד אחד הרבה אומרים לי שמנהל עסקים לבד זה תואר "לא שווה" וצריך לשלב אותו עם משהו אז חשבתי על כלכלה ומנהל. השאלה עד כמה כלים פרקטים מעשים אני אקבל באמת לחיי העצמאות בשטח, מכל הבחינות של לדעת מתי להשקיע, לקחת סיכונים, לנהל ולייעל עובדים להתעסק ולהתנהל עם כסף נכון וחובות מצטברים / הלוואות וכו'.
מישהו שיכול להגיד לי תשובה יותר מדויקת, כי גם היועצי לימודים לא הצליחו להמליץ על מקצוע אחד ואמרו ששניהם כיביכול טובים באותה מידה לעצמאות.
אז אני מעדיף לקבל תשובה ממישהו שאחרי התואר ואפילו שסיים תואר ויצא לעצמאות ויכול לספר לי .
נ
נועה חזן
מנהל עסקים או כלכלה
שלום יאיר,
נשמע שהמסלו להמתאים ביותר עבורך הוא תואר משולב של מנהל עסקים וכלכלה - הוא יענה על כל הצרכים שציינת ויעניק לך את הכלים לניהול העסק שלך בצורה טובה. בין מוסדות הלימוד המציעים לימודי כלכלה ומנהל עסקים: המכללה למנהל, המרכז הבינתחומי הרצליה, מכללת רמת גן, האקדמית ת לאביב יפה והאקדמית גליל מערבי. צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המציע מידע על המסלול ומוסדות הלימוד המציעים אותו. אני אומנם לא בוגרת המסלול אך ממה שאתה מתאר בשאלה שלך נשמע שזה יכול להיות מסלול שיתאים לך מאוד.