שלום לכן, אני בת 29, נשואה, בעלת תואר ראשון בחינוך והיסטוריה, עובדת כשש שנים בחברה סלולארית בתחום של שירות לקוחות. הגעתי לנקודה שבה אני פשוט מתוסכלת ממה שאני עושה למרות שהתקדמתי בחברה. אני מרגישה "מבוזבזת מאוד" בתחום הזה. אני כרגע מתלבטת בין כמה תחומים בעיקר בין חינוך מיוחד ועבודה סוציאלית. אני מאוד אוהבת ילדים ורוצה לעבוד בתחום טיפולי עם ילדים. בגלל הקושי להחליט על כיוון מסיום אני כבר ארבע שנים (מסיום התואר הראשון) חושבת על תחום בו ארגיש את ניצול הפוטנציאל שבי. חשוב לומר, כי גם הנושא הכלכלי חשוב לי, שכן התחומים שכרגע הזכרתי אין בהם תגמול כספי. האם תוכלו לעזור לי? תודה מראש שיר
מ
מיטל ווארפול
לימודי המשך
שלום שיר,
כבוגרת תואר ראשון בחינוך, תוכלי להמשיך ללימודי תואר שני בתחומים רבים לדוגמא ייעוץ חינוכי, לקויות למידה חינוך מיוחד ועוד.... או לבחור בלימודי תעודה כגון הנחיית קבוצות, תעודת הוראה בחינוך מיוחד מטפלת התנהגותית, חינוך בעזרת בעלי חיים אימון אישי לידים עם לקויות התפתחות ועוד....
בנוגע לעבודה סוציאלית תדרשי להשלים תואר ראשון בתחום כלומר לעשות הסבת מקצוע. אם את מאוד אוהבת ילדים וזוהי קבוצת הגיל איתה תרצי לעבוד אני ממליצה לך להתעניין בתחומי ההדרכה הייעוץ והטיפול. נוסף לכך, אני לא ממליצה לבחור מסלול לימודים על פי תגמול כספי כיוון שהכל תלוי באיזו מסגרת תשתלבי פרטית/ציבורית ובאיזה תפקיד וכמה נסיון יש לך בתחום. כדאי להכנס לאתר ולקרוא על המגמות השונות..... בברכה מיטל ווארפול