גברת מיטל קודם כל תודה רבה על התשובה ..אני כותב בהמשך לתת כותרת "מה ללמוד? רוצה לשמוע את דעתכם" סלחי לי על הבורות שיש לי בהקשר לפורומים. אז ככה אסביר לך לעומק את הכוונה שלי מהפעם הקודמת: בקשר לזה שאמרתי שאני לא אוהב את הדברים הקיצוניים התכוונתי לכך שאני לא רוצה התחום הקיצוני של הכייוון הריאלי אבל לפמשל כן אפשרי אולי מנהל עסקים מאידך גיסא לא התחום הקיצוני של ההומני כמו למשל סוציולוגיה אבל כן למשל משפטים שפחות עוסק בתאוריות אלא בעובדות. אני רוצה ללמוד רק במכללה לא באוניברסיטה בגרויות אני מעלה ממצוע כרגע ויש לי עוד מהבית ספר 90 בשלוש יחידות אנגלית ומתמטיקה. לגבי מה אני יותר ..אני גם ריאלי וגם הומני כמו שהסברתי לך רק לא בתחום הקיצוני. לגבי השאלה שלך מה אני אוהב לעשות אזז ככה ,האופי שלי: מאוד כריזמטי ,דוגל בדוגמא אישית ,הרוח החיה בכל מסגרת שהייתי בחיים, ניהול זאתי תכונה שתמיד בלטתי בה עוד מהצבא הייתי מפקד לוחמים ואף בעבודה שלי כיום מחלקת ביטחון בתעשייה אויירית= אחמ"ש. השאיפה שלי זה להתברג בחברה ולטפס למעלה כמובן שלהתחיל מלמטה כמו כולם .ולאט לאט להתקדם.אשמח מאוד לשמוע דעה שלך לגבי העניין מודה לך מאוד מקרב לב .
מ
מיטל ווארפול
ייעוץ ללימודים אקדמיים
שלום אבי, כדי להשתלב בחוג למנהל עסקים יהיה עליך ללמוד לא מעט קורסים במתמטיקה וסטטיסטיקה. על פניו נראה כי מנהל עסקים מתאים לך יחד עם זאת אני ממליצה לך לעיין בתוכנית הלימודים של מנהל עסקים ולבחון את ההתעניינות שלך בתכנים הנלמדים. מנהל עסקים בהתמחות משאבי אנוש או מנהל עסקים בהתמחות טכנולוגיות מידע יכולים להתאים לך. כדי להתקבל ללימודי מנהל עסקים תדרש להציג 4 יח"ל מתמטיקה לפחות וגם אנגלית. נוסף לכך, שווה לבדוק את תחום הייעוץ ארגוני המשלב בתוכו גם תפקידי ניהול, הדרכה ועוד..... בנוגע למשפטים-לימודי התואר כוללים הרבה לימוד בע"פ של פסקי דין ולא מעט תאוריות ועוד..... כדאי להגיע ליום פתוח באחת המכללות ולקבל פרטים על המגמות השונות אשמח לענות על שאלות נוספות בברכה מיטל ווארפול