מה קורה הדר מיטל וענבל ? יש לי שאלה שמאוד מטרידה אותי .עדיין לא החלטתי מה אני רוצה ללמוד כמו הרב כאן והמון מחשבות רצו והטרידו אותי במח . אז ככה מה שאני אוהב לעשות זה לנהל להיות בתפקיד דינאמי או אפילו בין היתר שיווק מוצר עשיית פרזנטציה וכל הקשור לדיבור וקשר עם אנשים ופחות לשבת במשרד ולעשות את העבודה מאחורי הקלעים. אם כי גם גיליתי על עצמי שאני לא אוהב את הדברים הקיצוניים.לא הריאלי -הנדסה ולא ההומני הקיצוני -פסיכולוגיה וכו'.משהו שיהווה השילוב של שניהם . {חשבתי על כיוון של משפטים ומנהל עסקים }אבל הדעה שלכן חשובה לי והייתי מעדיף שלא הייתן מתחשבות על מה אני חשבתי מודה לכן מאוד . ותודה רבה.
מ
מיטל ווארפול
בחירת מסלול לימודים
שלום אבי, כדי לתת לך תשובה מפורטת אנא ספר במה אתה טוב? מה ציוני הבגרויות שלך והפסיכומטרי? האם אתה מתעניין באוניברסיטה או מכללה? איך אתה במתמטיקה ?כמה יחידות סיימת? אנגלית? במה היית רוצה לעבוד בתום התואר? במה הינך עובד היום? נוסף לכך לא הבנתי את המשפט :"אם כי גם גיליתי על עצמי שאני לא אוהב את הדברים הקיצוניים.לא הריאלי -הנדסה ולא ההומני הקיצוני -פסיכולוגיה וכו'.משהו שיהווה השילוב של שניהם" אם אתה לא אוהב את התחומים להלן למה לשלב את שניהם? האם אתה יותר הומני או ריאלי?