היי אני בוגרת תואר ראשון במדעי ההתנהגות שהתחלתי ללמוד לא ממש חשבתי במה לעסוק היום אני כבר שנה וחודשיים בבית ( אחרי חופשת לידה) וכבר חצי שנה מחפש ולא מוצאת עד שהגעתי למבוי סתום שאני כבר לא מחפשת כי אני לא יודעת לאיזה כיוון לפנות ... אני יודעת שאני טובה במכירות ביחסי אנוש אבל לא רוצה שרות לקוחות או מכירות פרונטליות מה שמציעים רוצה עבודה מספקת ונוחה כאשר יש ילדים ולא יודעת לאן לפנות ??? יש רעיון( אגב כולם רוצים תמיד ניסיון !!) תודה:)
מ
מיטל ווארפול
אפשרויות תעסוקה
שלום דניאל, כבוגרת תואר ראשון תוכלי להתעניין בתחומים רבים -רכזת כ"א, רכזת פרויקטים חינוכיים, ניהול או רכזות בעמותות, ייעוץ בגרויות ופסיכומטרי בבתי ספר פרטיים ועוד.... אנא פרטי מה תחום העניין שלך? במה יש לך נסיון עבודה? האם מעניין אותך יותר טיפול ייעוץ הדרכה או אחר?
אשמח לתשובתך מיטל ווארפול
ד
דניאל
היי מיטל
היי מיטל רכזת פרוייקטים חינוכיים נשמע מעניין כנ"ל גם ניהול בעמותות הבעייה כאשר אני באה לחפש עבודה באתרים אין הגדרות לתפקידים האלו רשום רק פקידה .. יש לי ניסיון במכירות תחום שאני באמת אוהבת וטובה בו בתחום ההדרכה יש לי רק ניסיון צבאי, גם אם יש איזו משרה מעניינת אז רוצים שנים של ניסיון ואין איפה להתחיל אני מתחברת לרוב התחומים שציינת. אך לצערי לא מוצאת את עצמי:(
מ
מיטל ווארפול
אפשרויות תעסוקה
שלום דניאל, אנסה לעזור לך על ידי הדגמה של מספר כלים בחיפוש עבודה: האינטרנט הוא המקום שכולנו מחפשים עבודה ולכן אני ממליצה לך לפנות ישירות לעמותות או ארגונים ולהתעניין במשרות פנויות. לדוגמא תוכלי לפנות לעמותה לילדים ונוער בסיכון, אלו"ט על"ה ידידים ועוד.... מעבר לכך אני ממליצה לך לקרוא מעט על פרוייקטים חינוכיים או עמותות שונות לפי קבוצות גיל ותחום התעניינות (לקויי התפתחות, נוער בסיכון, בעיות התנהגות ועוד). תתחילי בחיפוש עבודה ממוקד מטרה כך שתדעי איזה קבוצת גיל את יכולה להדריך, לחנוך או לטפל ולאחר מכן בחרי את התחומים המעניינים אותך.