אני כבר מיואש לגמריי מעצמי ומבלבול המוח שאני עושה לעצמי כל יום לגביי תחום הלימודים שאותו ארצה ללמוד.סיפורי כבר ידוע ולכן אקצר,לאחר כישלון בלימודי התקשורת שלי באו"פ,החלטתי מתוך תהייה שזה אינו התחום בשבילי ללכת לאבחון תעסוקתי ועפ"י מסקנותיו אני טוב בשפה האנגלית,חלש בתחום המתמטי,סביר בתחום המילולי,בעל מוסר עבודה גבוהה,ממושמע,בעל ביטחון עצמי נמוך,לא מסתגל למצבי עמימות,והתחומים שהיא אמרה לי שמתאימים לי הם בתחום התרגום-בלשנות,מידענות ותרגום וכל מקצועות המחקר הלא מתמטיים.בנוסף לכך היא אמרה שאני טיפוס פילוסופי ובעל סקרנות ונטייה לחקר.
מרוב סקרנות לגביי תחום הבלשנות קניתי שני ספרים שעדיין אני מתלבט ביני לבין עצמי מתי לקרוא אותם,ואני גם קצת עם חיבה לתחום השפות והתרבויות בפרט. חשבתי גם על תחומים כמו פסיכולוגיה(חלום ישן להיות פסיכולוג),סוציולוגיה,ארכיאולוגיה,היסטוריה,אנגלית,אבל עדיין יצאתי קצת מבולבל.אני בנאדם שאוהב לעזור,בעל נטייה לחקר,לפעמים רואה תוכניות על תרבויות בעיקר,אוהב לדבר עברית תקינה,לא מתחבר לעברית עכשיווית.
מקווה שתוכלי לעזור
בברכה אור
מ
מיטל ווארפול
תואר ראשון
שלום אור, תודה ששיתפת אותי תראה בוא נתחיל מכך, שעליך להסתכל על התכונותת החיוביות שיש לך ופחות השליליות: הרצון ללמוד לימודים אקדמיים ולהתפתח, חשיבה על קריירה עתידית סקרנות, הנטייה לעזור ובכלל האהבה לתרבויות.
כדאי להגיע לייעוץ אקדמי בחוגים מדעי הרוח ומדעי החברה ולבחון את התוכניות לימודים השונות. חשוב לציין אני ממליצה לך לבחור מגמת לימודים לא רק כי האבחון אומר...אלא לבחור מגמת לימודים לפי מה שקרוב לליבך.