אני בת 40 נשואה +3 עד היום עבדתי כמזכירה ללא תעודות עזבתי כרגע את העבודה מסיבות אישיות אני רוצה ללכת ללמוד ואני לא יודעת באיזה כיוון לבחור בכלל היום יש דרישה רק לתואר ראשון או אנגלית שפת אם בלבד כמו כן אני רוצה לעשות שינוי מקצועי ואני לא יודעת לאיזה כיוון בכלל ללכת אני יודעת רק שאני טיפוס שאני ומתמטיקה לא חברים לעומת זאת אני אוהבת מאד להקשיב יש לי קצת רוחניות אני לא רוצה לבזבז את החצי שנה שיש לי כרגע ולדעת שאני לא עושה כלום עם עצמי אני מאזור הצפון עם תעודות קשה למצוא עבודה היום אני מבקשת עזרה דחוף תודה
ה
הדר גולדשמידט
אימון תעסוקתי בדרך להגשמה
נלה שלום, נשמע לי שאת זקוקה להכוון וליווי ממוקד להתנעה, לשם כך אמליץ לך על שתי אפשרויות:
הראשונה: שירות התעסוקה בשנה האחרונה פתח בשירות חדש שנקרא אימון תעסוקתי. אני בעצמי מעבירה סדנאות כאלה באזור הכרמל והעמקים, כך שאני ממליצה מניסיון מוצלח של מחזורים שלמים.
אלו סדנאות של 10 מפגשים, מכוונים, מעצימים וממנפים בכלים אישיים תעסוקתיים וכל זה עטוף בסביבת אנשים שעוברת איתך ולצידך תהליך זהה. דורשי עבודה זכאים להשתלב בסדנה ללא עלות כספית!
אפשרות שניה היא בליווי מקצועי שפותח בהכוון וממשיך לתהליך משותף של אימון תעסוקתי.
כך או כך, בשל העובדות שהעלית, גילך, מיקומך הגיאוגרפי והאמהות שמצרים את האפשרויות, אין לי תשובת קסם שמקצרת את תהליך הבירור. לפעמים הדרך הארוכה, היא הדרך הקצרה ביותר :)