אז ככה... התחלתי השנה לימודי תקשורת במכללת ספיר ולאחר חודש הפסקתי בעיקר בגלל חוסר עניין והבנה מוחלטת שזה לא התחום איתו אני רוצה "להיתקע" בעתיד ולעסוק בו. כיום אני רוצה לעסוק בתחומים יותר טיפוליים שבאמת יעזרו לאנשים ושאני ארגיש סיפוק עצמי, מה שלא יכלתי להגיד על תחום התקשורת. יש לי ממוצע בגרויות 86 ופסיכומטרי 610, היום אני עושב קורס חוזר בתקווה לשפר את הפסיכומטרי ובמקביל ניגשת לבגרות באנגלית 5 יחידות. אני חושבת על עבודה סוציאלית בבן גוריון וחוששבת שהנתונים שלי לא יספיקו... ללמוד במכללה כרגע זה לא משהו שאני מוכנה לשקול. חשבתי להתפשר על חינוך ולימודי נוער בבן גוריון.... אין לי זמן לחכות עוד שנה אני אהייה בת 25 בקרוב... רציתי לשמוע את דעתך, האם יש קשר בין עבודה סוציאלית לחינוך ולימודי נוער? אני כבר מבולבלת וחסרת אנרגיה לחלוטין. תודה
ה
הדר גולדשמידט
עבודה סוציאלית בדרך להגשמה :)
ניצן שלום, אני אתחיל מהסוף, יש לך זמן! את צעירה ועדיף לקחת החלטה שקולה, כל זפזופ ובדיקה לוקחים אנרגיה, שווה לעשות את הצעד הבא אחרי שעושים שיעורי בית.. שמחה לסייע בעניין הזה :)
עבודה סוציאלית אכן תאפשר לך מייד לטפל, אני בהחלט ממליצה על הכיוון, לימודי חינוך ונוער יאפשרו לך לעבוד עם נוער במחלקות קידום נוער, בארגונים חברתיים, בפנימיות והוסטלים בעיקר כמדריכה או תומכת לא כמטפלת.. לפחות בתואר הראשון.
אם העיקר הוא לטפל אז אני ממליצה לחתור לעבודה סוציאלית, גם במחיר של מכללה :( העיקר המטרה, איפה ללמוד זה רק האמצעי.