היי רציתי לשאול לגבי תואר שני במשפטים ללא משפטנים של אוניברסיטת בר אילן אני בוגרת תואר ראשון במדעי ההתנהגות וחטיבה בניהול. במה אוכל לעסוק אחרי התואר? איפה אוכל להשתלב? האם התואר פרקטי? הבנתי שהתואר לא נותן הרשאה לעסוק בעריכת דין אם כן באיזה תנאים התואר מומלץ?
ה
הדר גולדשמידט
התפתחות לתואר שני
דנה צהריים טובים, התואר מומלץ אם את מעוניינת להשתלב בארגונים ולעסוק בקידום וניהול תהליכים פנים וחוץ ארגוניים. כך תוכלי לנהל התקשרויות, לערוך חוזים והראייה שלך בעזרת השכלה נוספת זו תאפשר לך לרדת לפרטים שארגונים רבים זקוקים להם בשלבים אלה.
התחלתי מלהשיב על השאלה שלך, אני אחזיר לך עכשיו אחת ברשותך :) במה את עוסקת היום? לאיזה תחום את חותרת? מה מעניין אותך, שהוביל אותך מלכתחילה לתואר במדעי ההתנהגות?
אשמח לקבל תשובות אלה כדי להשלים את המענה שבגינו פנית. לשיקולך, המשך יום נעים ופורה.
הדר גולדשמידט - ייעוץ והכוון תעסוקתי 052-6969745
ד
דנה
משפטים
היי..תודה רבה על התגובה :) התחלתי ללמוד מדעי התנהגות כי אני מאוד אוהבת ומתחברת לתחום הפסיכולוגיה והנפש - אני רוצה להשתלב בארגונים כי הפוטנציאל השתכרות שם הרבה יותר גבוה. לאן עלי לפנות בסיום התואר הזה ואיזה תפקידים ספיצייים אוכל להשתלב? הבנתי שהתואר הזה עוזר רק למשכורת למי שהוא עובד ציבורי בלבד. אני היום מנהלת תיקי לקוחות בחברת ליסינג- עוסקת בעיקר בשיווק ומכירות. חותרת לתחום הפחות מכירתי ויותר ניהולי. המון תודה על ההתייחסות
ה
הדר גולדשמידט
משפטים לתואר שני
הי דנה, אני ממליצה לך לחתור לתפקידים אדמיניסטרטיביים תפעוליים. רכש, קשרי לקוחות, ניהול ספקים, תפקידים מהסוג הזה,אל תתעסקי בטייטלים, תחפשי את העשייה כרגע שתחבר אותך לניהול קשרים בין ארגונים, בין אנשים.. יחד עם תואר במשפטים תוכלי להתרחב בנישה ולתת לה ערך מוסף.
מבחינת תגמול.. במשרדים ציבוריים עובדים בשיטת ניקוד ואז לתארים יש השפעה כפי שתארת, במגזר הציבורי המשכורות מחושבות, לרוב, על פי מקצועיות ותרומה לארגון. ככל שתתמקצעי כך יעלה ערכך בארגון, לפעמים עוברים חברות מהסיבה הזו, רוכשים את הניסיון במקום אחד ובמקום הבא ממשיכים מאותה נקודה לצמוח על תגמול גבוה יותר וכן הלאה..
שמחה שיכולתי לעזור, שיהיה לך המון בהצלחה. יופי של חשיבה ושילוב!