אני גבר בן 32 , נשוי + 1 . עובד כ 5 שנים בבנק גדול , תואר ראשון בכלכלה. לאחרונה אני מרגיש 'כבדות' אדירה כל בוקר שאני קם לעבודה - מרגיש שמיציתי. בתור עובד בנק יש לי משכורת ממוצעת (בסביבות 7 א' +-) בצד הטבות לא מבוטלות . אני מרגיש שאני בשלב בחיים שבו אני רוצה ויכול לקבל יותר , כלומר , הגעתי לאיזה 'בסיס' יציב (נשוי , ילד , עבודה מסודרת , בית ) ומרגיש שאני רוצה להתקדם מהבחינה התעסוקתית אך לא מצליח למקד את עצמי לאן לכוון , מה שאני כן יודע זה שאני רוצה לעבוד בעבודה מתגמלת יותר מבחינת השכר (הפרמטר הכי חשוב מבחנתי כרגע) וכן בעבודה שתגרום לי יותר עניין ואתגר.
חשוב לציין שבשנה האחרונה קדמתי את עצמי מאוד לנק' של קורס ניהול (הוציאו אותי להרבה קורסים ) אך לאחרונה נודע לי שלפחות בשנה-שנתיים לא אקבל את הקורס הסופי שהיה מכשיר אותי בעיקר עקב 'אילוצי מערכת' . אין לי את הסבלונות לחכות לדבר בטווח כזה שגם אף אחד לא מבטיח לי אותו ב 100% .
איך אני מתקדם מפה עם הנתונים הנ"ל ?
בתודה מראש , שי.
ה
הדר גולדשמידט
שאלות מקדימות להכוונה
שי שלום, באיזה תחוםאתה עוסק בבנק? תחום שוק ההון, בנקאות אישית, כלכלן במטה?? אלה שלושה תחומים שונים כשלכל אחד ערוץ התפתחות שונה.
אשמח לנסות לחשוב איתך לאן תוכל להתפתח, רק תן לי לסייג שאין 100% בכלום! גם לא כשחותרים להגשמה. הדרך בין אם היא חלקה יותר, או רצופה במהמורות אף פעם לא בטוחה.
אחרי שהבהרנו נקודה זו, אני מזמינה אותך להוסיף פרטים נוספים כדי שאוכל לסייע. המשך יום נעים ופורה.