שלום רב, שמי מור בת 32 אמא לילדה. אני בעלת תואר בסוציולוגיה ומשאבי אנוש. כיום אני עובדת בעבודה ניהולית ברשת הולמס פלייס.
אני מעוניינת בהסבה מקצועית. מעניינים אותי תחומים של יעוץ וטיפול, אך אני חוששת מעבודות שידרשו ממני להיות עצמאית. כמו כן, בשל אילוצים אני מנסה למצוא הסבה שלא תדרוש ממני לימודים ארוכים מאוד.
אשמח אם תוכלי להמליץ לי על כיוון... אני אבודה לגמרי... תודה מור
ה
הדר גולדשמידט
התפתחות מקצועית
מור שלום, האם התנסית מאז התואר או בכלל בתפקידי הדרכה / ייעוץ? האם ברשת בה את עובדת כיום את מנכסת תהליכי פיתוח אישיים כאלה או אחרים? זה קצת בעייתי מה שאת מעלה, אם אינך עוסקת היום בתחום הייעוץ-טיפול. כשהתואר "יושב במגירה" לא תוכלי להנות מקרדיט עשייה ולהמשיך לתואר שני בגינו או ללימודים אקדמאיים טיפוליים.
קורסים מקצועיים קצרים לרוב ניתן לשלב כעצמאיים, קשה מאוד לפרוץ את השוק כשאת עוסקת בתפקיד אדמיניסטרטיבי מגבה.
הדרך היצירתית היחידה שאני יכולה להעלות בדעתי מבלי להכירך, היא מהתחום בו את נוגעת היום, תזונה, צמחי מרפא, בשילוב התואר שכבר רכשת וסביבת עבודה שתאפשר לך לקדם יוזמות מהסוג וכך לפתח נישה ייעוצית - טיפולית.
על אותו משקל ניתן לשחק עם נישות מקבילות רבות, אך היתרון בניצול הניסיון התעסוקתי והקשרים לפעמים שווה הרבה יותר ממה שנדמה לנו.
מקווה שעזרתי לפתוח כיוון מחשבה או להסיר מחסום מלימודים ארוכי טווח. המון בהצלחה,