ברשותי תואר בחינוך מיוחד לגיל הרך. במהלך חיפוש עבודה הבנתי כי המשכורת די נמוכה, וכעת אני פונה לתחומים אחרים לחלוטין. אני מתעניינת במשאבי אנוש, תקשורת - ובכלל עבודה עם אנשים (לא שירות לקוחות). יש לי כושר למידה גבוה אך נתקלת בבעיה מאחר ובתחומים אילו חלק מהתנאים ההכרחיים לקבלה הוא ניסיון ותואר רלוונטי. מה עליי לעשות?? האם הסבה?
ה
הדר גולדשמידט
בוגרת חינוך תואר ראשון
לירון שלום, באופן יחסי חינוך מיוחד הוא התחום היותר מתגמל בעולם החינוך, רק צריך להתאזר בסבלנות. האם בדקת את בתי הספר הפרטיים?ההכנסה במקומות אלה עשויה להיות בתחילה כמו בבתי ספר רגילים אך מהר יותר מאפשרת גמישות ושכר הולם. האם שקלת להתמחות בהוראה מתקנת? זו הכנסה גבוהה שניתן לשלבה עם הוראה בבתי ספר או בכל עבודה אחרת. הסבה בשלב זה תהיה משולה להתחלה, כיוון שלא צברת ניסיון בתחום אותו למדת.
האם לא בחרת את החינוך מתוך רצון לעבוד עם ילדים?? הכנסה גבוהה היא בהחלט סיבה טובה להמשיך לחתור למקומות אחרים, אך הגשמה אישית תעסוקתית לא נופלת ממנה.
תחום משאבי האנוש בחברות השמה, מתחיל בשכר דומה להוראה, ללא המסגרת התומכת ושעות העבודה הנוחות. תפקידי אדמיניסטרציה שונים יש תמיד, בשבילהם אין צורך בהסבה או תוספת לימודם.
נסי לראות באתר שתיל, אם יש תפקידי אדמיניסטרציה מיוחדים שיכולים לשלב את התואר שלך בחינוך ולאפשר לך להתמיד בנישה.