שלום אני בת 24,למדתי שני סמסטרים בפתוחה מדעי המדינה,והיה לי מאוד קשה הלמידה העצמית,הסיבה שהלכתי לשם,כי יש לי בגרות חלקית, אני כל הזמן מתלבטת בכל מיני מקצועות, כרגע יש לי התלבטות בין,מזכירות משפטית..ובין מטפלת בלקויות למידה,זה 3 שנים,אבל זה בלי תואר,זה די מעניין אותי אייך לטפל בילדים בלקות למידה,בגלל שלי יש לקות למידה,שמתבטא בקושי של אירגון החומר ללמידה.
מחכה לתשובה..
ה
הדר גולדשמידט
טיפול בלקויות למידה מול מזכירות רפואית
שיר שלום, נשמע שענית ואת מחפשת חיזוקים :) אם מעניין אותך לעזור ולטפל בילדים הרי שהתמחות בלקויות למידה בהחלט יכולה לתת לך כר מקצועי להתחלה, תוכלי גם בהמשך להתמחות בהוראה מתקנת, שגם זו נישה מקצועית, לפחות כרגע לא אקדמית.
להבדיל מנישה טיפולית זו, מזכירות משפטית יושבת על מיומנויות שונות לגמרי! העשייה אדמיניסטרטיבית כולה, הסיוע הוא בעיקר ברמת החומר עזר לשותפים לעשייה או בבית המשפט, היכולת שלך לתת אינפוט אישי כאן מוגבל בהחלט. ומכאן גם היצירתיות הנדרשת ממך.
יש אנשים שמחפשים יציבות בעשייה ומחפשים לפרוץ את המסגרות בחיים הפרטיים, ויש מי שמחפש להגשים גם בתעסוקה. אם את בן אדם יצירתי, שמחפש תמיד לסייע ומתחבר טוב עם כל סוגי האנשים, הרי שתחום הטיפול מתאים לך יותר. אם את מאופיינת בסדר וארגון ואוהבת לסייע נקודתית ובעיקר לשמור על מרחק ומרחב פרטי, הרי שמזכירות משפטית יתאים לך יותר.
לסיום בכותרת שאלת אם לכוון לתואר או לימודים מקצועיים, אך בגוף השאלה פנית לתחומים ולא הזכרת את השאלה המקורית, נראה לי שעניתי פה על הכיוון, אשמח לסייע ולהוסיף אם לא עניתי על כל שאלותייך.