יש לי מס' שאלות לגבי המסלול- אני בוגרת תואר ראשון במדעי ההתנהגות, בממוצע 85.
1. אשמח לדעת פרטים על המסלול , איפה נלמד, תנאי הקבלה והאם זה תואר שני שיכול להתאים לאחר תואר ראשון במדעי ההתנהגות (פסיכולוגיה- סוציולוגיה)?
2. מהם אחוזי ההשתלבות של בוגרי התואר השני בשוק העבודה? האם יש ביקוש?
3. מהם רמות השכר?
4. וקראתי שרצוי נסיון קודם לפני הקבלה ללימודים. על איזה נסיון מדובר, באיזה מקצוע? אני כרגע עוסקת כמאבחנת פסיכוטכנית קרוב לשנה.. זה לא נראה לי כל כך קשור :-/
5. היכן משתלבים בד"כ הבוגרים?
המון תודה!
תודה!
מ
מיטל ווארפול
תואר שני בריאות הציבור
שלום עדי, תואר שני בבריאות הציבור נלמד עם התמחויות שונות, אפרט את תנאי הקבלה הכלליים אך בהתאם להתמחות שתבחרי יהיה עלייך לבדוק אם יש תנאים נוספים.. חשוב לציין תנאי הקבלה שונים ממוסד למוסד כאן פירטתי את תנאי הקבלה של אוניברסיטת חיפה המסלול מתאים לבוגרי תואר ראשון ממוסד אקדמי מוכר ממדעי הבריאות, החיים, הרווחה והחברה בציון ממוצע של לפחות 80, ולא פחות מ 76 בכל אחד מחוגי הלימוד. בוגרים אשר לא למדו במהלך לימודי התואר הראשון שלהם קורסים בסטטיסטיקה, סוציולוגיה או ביולוגיה וכן מי שסיים לימודי תואר ראשון לפני 1998), תידרשנה השלמות במקצועות אלו.- הציון הנדרש בקורסים אלו לפחות 80. קורסי ההשלמה אינם במניין שעות הלימודים לתואר. בחינת כניסה באנגלית בציון 80 ומעלה. שני מכתבי המלצה. ידע בסיסי במערכות מידע ושימושי מחשב. מועמדים יזומנו לראיונות קבלה לפי דרישות ביה"ס.
המוסדות המכשירים למסלול זה: אוניברסיטת בן גוריון, אוניברסיטת חיפה, אוניברסיטה העברית ועוד......
שאלתך השנייה הינה כללית מאוד מכיוון שיש תחומי התמחות שונים כמו תזונה, קידום בריאות, אפידמיולוגיה, מנהל מערכות בריאות ועוד...... איזה תחום התמחות מעניין אותך?
בברכה מיטל ווארפול
ע
עדי
תשובה
לגבי תחומי התמחות.. מסקרן אותי אפידמיולוגיה, סוציולוגיה של הבריאות, מנהל מערכות הבריאות.. השאלה איפה משתלבים אחרי התואר.. מה בדיוק עושים עם זה?..