שלום רב, אני נשואה + וכבר זמן רב חושבת על לימודים ועל פתיחת עסק עצמאי. אני מאוד מתחברת לכל מה שקשור ביצירה/אומנות היו תקופות שחשבתי על עיצוב שיער, איפור, תפירה ואפילו עיצוב פנים (אבל ראיתי שיש צורך בלימודים ממושכים וזה יקשה עלי). עברתי קורס קצר בתפירה וגיליתי שזה נחמד, אבל לא משהו שהייתי רוצה לעסק בו באופן קבוע, אלא יותר כתחביב. אני מתלבטת בין התחומים: מאפרת או תכשיטנית. אני מנסה לחשוב מה יגרום לי סיפוק מצד אחד ומצד שני יכניס יותר כסף. אני מאוד רוצה להיות עצמאית. מה לבחור???
מ
מיטל ווארפול
בחירת מסלול לימודים
שלום, אם את יצירתית, אוהבת צבעים ואסתטיקה, קורס איפור מקצועי הוא הזדמנות מצוינת להפוך אהבה למקצוע. בין הנושאים הנלמדים בקורסי האיפור: איפור כלות ומלוות, איפורי ערב ואירוע, איפור לתצוגות אופנה והפקות, איפור טלוויזיה, איפור במה ותיאטרון, איפור אפקטים וקולנוע, ציורי גוף ועוד... לעומת זאת לימודי תכשיטנות הם לימודי קורס/תעודה או תואר ראשון בלימודים אלו ניתן להתמקצע בפיליגרן, בריקועים, ביציקות, בסגסוגות של מתכות ועוד.... במהלך הלימודים מעצבים תכשיטים ומבינים איך רעיון הופך לתכשיט. ב-2 התחומים מומלץ לעבוד בהתחלה כשכירה כדי לצבור נסיון בתחום, ובהמשך כמובן שתוכלי להפוך לשכירה. עלייך לשאול עצמך, מה קרוב יותר לליבך? מה בוער לך יותר ללמוד? 2 התחומים מבוקשים אך הרבה תלוי ביצירתיות ובשאפתנות שלך. אני ממליצה לך להגיע ליום עיון או יום פתוח במוסדות רלוונטים ולקבל מידע מפורט על מהות הקורסים משך לימודים ועלויות, כך תוכלי לבחון מקרוב את היחס האישי במוסד, את הסגל האקדמי וכדומה.......
תוכלי לפנות לאתר לשירות אישי חינם לקבלת פרטים נוספים בברכה מיטל ווארפול