שלום, רציתי לדעת מה ההמלצות וההצעות לגבי לימודים לשף קונדיטור, חשבתי על הקורדון, האם יש הבדל בין לונדון לצרפת, האם נהוג לעבוד כסטאז'ר תוך כדי על מנת לצבור ניסיון (ולממן חלק מהחיות שם). אם זהו לא המקום הנכון להציב בו את פנייתי הייתי שמח לשמוע המלצות על פורומים שאליהם אפשר לפנות במטרה זו.
מ
מיטל ווארפול
שף קונדיטור
שלום, כדי ללמוד שף קונדיטור חשוב תחילה שיהיה לך נסיון בתחום בטבחות, או רקע בהתנסות מעשית בקונדטוריה. ברוב המוסדות ללימודים בתחום תדרש להציג נסיון מעשי, יצירתיות, אך קיימים מוסדות אשר לא דורשים רקע בתחום. נהוג לעבוד תוך כדי הלימודים, וגם לפני הלימודים לעיתים אף בהתנדבות רק כדי לרכוש נסיון בתחום. Le Cordon Bleu- רשת בתי ספר לבישול ואפייה, לא מצויין באתר שלהם הבדלים בין פריז ללונדון יחד עם זאת אני ממליצה לך לפנות למוסד שציינת ולהשוואת נתונים אישיים מול דרישות קבלה של המוסד. ניתן לקבל שרות אישי חינם אם תמלא את פרטיך בעמוד הבית של "אתר לימודים בישראל" אנחנו נעזור לך למצוא את מוסדות הלימוד הרלוונטים.