היי.. אני בת 28 נשואה בתחילת הריון גרה בכפר עראבה .. אני בעלת B.A בחינוך מיוחד ושילוב אומנויות בחינוך מתל חי בממוצע 85 ובעלת תעודת הוראה.. מתלבטת לגבי המשך לימודים אם זה לכיוון תואר שני בתחום החינוך (אם בכלל אני מתקבלת לM.A) או תעודת דרמה תרפיה בתל חי. ומצד אחר חושבת על לימודי תואר ראשון בעבודה סוציאלית קשה לי להחליט מה יותר טוב כי בסוף אני רוצה להתעסק בתחום שאני אוהבת ונמאס לי מהנסיונות הנכשלות במציאת עבודה בתחום שלי במגזר הערבי במיוחד באזור שלי בצפון.. מה את מציעה באיזה כיוון? תודה רבה לך
מ
מיטל ווארפול
בחירת מסלול ללימודי המשך
שלום, הינך מציגה תמונה כוללת בה תחום הטיפול קרוב יותר לליבך. כדי לבחור מסלול מתאים עלייך לשאול עצמך איזה קבוצת גיל מעניינת אותך, והאם את מתחברת יותר לטיפול מאשר הוראה ואיזה סוג של טיפול(אומנות/התנהגותי/הורים או ילדים). כבוגרת תואר ראשון בחינוך מיוחד תוכלי לנסות ולהשתלב בתחומי הטיפול במסגרת מתי"א כלומר מדריכת שילוב, מעריכת תפקודי למידה וכו'..... או בעמותות שונות כמו עמותה לילדים בסיכון/על"ם וכו'..... נוסף לכך תוכלי לחדד את ההתמחות שלך וללמוד "מנתחת התנהגות מוסמכת" כלומר תוכלי לעבוד במסגרת ביתית/פרטית עם משפחות ולהדריך הורים וצוות מטפלים לאוכלוסייה עם צרכים מיוחדים(לימודי תעודה באוניברסיטת תל אביב). כמו כן כבוגרת תואר ראשון בחינוך מיוחד ניתן להמשיך ללימודי תואר שני כגון ייעוץ חינוכי, לימודי משפחה, חינוך מיוחד, לקויות למידה וכו'..... אשמח אם תפרטי בפניי אילו תחומים ספציפיים מעניינים אותך? איזה קבוצת גיל?