להדר שלום רב! מזה זמן רב אני מתלבטת באשר להסבה מקצועית ולפיכך אני מתקשה לבחור את תחום הלימודים שאותו אני מעונינת ללמוד שכן ההתלבטות שלי היא בין לימודים בתחום הרפואה המשלימה או אולי בכלל כדאי לי לפנות לתחום היופי והטיפוח כגון קוסמטיקה רפואית ובכלל ברצוני לדעת מהם תחומי הלימוד הכדאייים מבחינת הביקוש שלהם בשוק העבודה נכון להיום ובאם ויש ביקוש בשוק העבודה לתחומי הטיפול והיופי או שאולי כדאי לי לשקול לימודים בתחומים אחרים שלא קשורים לתחומי הטיפול והיופי ושאולי גם יותר מבוקשים ונדרשים בשוק העבודה.
ש
שרית
רכישת מקצוע שניתן לעבוד בו מהבית
להדר שלום רב! ברצוני גם לדעת אילו מקצועות כדאי לי ואני יכולה ללמוד על-מנת שאוכל לעבוד בהם מהבית ואוכל גם להתפרנס מהם בצורה טובה ומכניסה.
ה
הדר גולדשמידט
טיפוח ורפואה משלימה
שרית שלום, כדי שאוכל לסייע לך אני זקוקה לקצת יותר נתונים עליך כמו: במה את טובה? מה מעניין אותך? ומה מעניין אותך בזה? מה חשוב לך בעשייה? ומה חשוב בסביבת עבודה? נסי לתרום קצת מידע עליך, כבן אדם, תתפלאי כמה שהמידע משפיע.
באשר לתחומים שהצגת: תחום הקוסמטיקה הרפואית והטיפוח תמיד בביקוש, כזה או אחר, כמו גלי השוק. אני לא בקיעה בדרישות, אך אם את מחפשת עשייה מהבית, קרוב לוודאי שזה בהחלט תחום שתוכלי לפתח והוא יחסית רווחי.
לגבי רפואה משלימה, האם הכוונה לרפואה אלטרנטיבית כגון טיפול בצמחי מרפא, רפואה סינית, שיאצו וכו? אם כן לאיזה מהטיפולים היית רוצה לפנות? כל אחד מכיל עולם שלם שדורש מיומנויות שונות ויכולת הכלה וגישה שונה למטופלים.
בברכה,
הדר גולדשמידט - ייעוץ והכוון תעסוקתי 052-6969745
ש
שרית
עזרה דחופה בנושא הסבה מקצועית
להדר שלום רב! אני פונה אליך שוב מאחר וביקשת ממני למסור לך יותר פרטים אודותיי שכן אני חייבת לבסוף לקבל החלטה נבונה וטובה בדבר הסבה מקצועית לאחר כמובן התלבטות די ארוכה וקשה בבחירת המקצוע שבו אוכל להתמקצע להיות טובה בו להצליח בו ואף לממש את עצמי ושיקנה לי גם סיפוק רב. ואת האפשרות להגשים את עצמי ואת שאיפתי האמיתית שהיא להיות עצמאית. שכן ההתלבטות הקשה עדיין קיימת אצלי ואני טרם יודעת באיזה תחום לימודים כדאי לי להתמקד. אני לא טובה במתמטיקה אין חוש טכני אין לי ידיים עדינות לעבודה עדינה מאוד ואני לא טובה בנושא אנטומיה אני אוהבת תחום יצירתי עבודה עם אנשים אני שירותית סבלנית קשובה עבדתי בעבר כמזכירה רפואית בבית חולים ובשיווק אני אוהבת סביבת עבודה נעימה רגועה לא בלחץ חשוב לי בעשיה : הצלחה התפתחות אישית סיפוק מהעבודה בתודה מראש שרית