יש לי 2 שאלות ברשותכם:אני רוצה להשלים לתואר ראשון ויש לי תעודת מורה מוסמך משנת 1988 ותעודת עיצוב ואדריכלות פנים משנת 1996.שני התחומים שונים לגמרי אבל אני יותר בכוון של עיצוב פנים 1.: האם יותר קל יהיה להשלים תואר ראשון בהוראה ואז להתקבל יותר בקלות לתואר ראשון בעיצוב פנים?(חוץ מזה שאני בת 50 ...)2. האם עדיין אפשר להרשם לשנה זו לתואר ראשון?תודה רבה
ה
הדר גולדשמידט
להתחיל מהנדסאית??
לולי שלום, מבחינת שנת הלימודים הנוכחית אני חוששת שההרשמה הסתיימה, אך יתכן שבמכללות הפרטיות ההרשמה המאוחרת תהיה פתוחה במהלך השבועיים הקרובים.
התעודות שיש בידייך יקשו עליך להמשיך, נסי לברר במוסדות האקדמיים ישירות, כיוון שהלימודים נלמדו לפני הרבה זמן, התכנים השתנו משמעותית, כך שבסבירות גבוהה בשני החוגים תתבקשי לעשות לא מעט השלמות וזה יהיה כמעט משול לפרק זמן של תואר.
ללכת ללמוד לתואר בחינוך כדי להמשיך אח"כ 4 שנים לעיצוב פנים, נראים לי כדרך ארוכה, בטח לשלב זה בחייך. האם שקלת לימודי הנדסאית? יש נישה של מהנדסי פנים ותוך שנתיים וחצי תוכלי לעבוד עם בתים קטנים בחופשיות, אח"כ אם תרצי בשביל התעודה להמשיך בלימודים תוכלי לעשות זאת בזמן שאת מתמקצעת בתחום ובעשייה ולא בהמתנה של שנים..
הנדסאית פנים
ראשית תודה רבה על התשובה.שנית איפה אפשר ללמוד הנדסאי פנים בשנתיים וחצי?יש כל כך הרבה מקומות שמציעים וזה מאד מבלבל .האם אוכל לקבל המלצות על מקומות לימוד?
ה
הדר גולדשמידט
איך לבחור מוסד אקדמי
לולי שלום, צר לי אך לא אוכל לסייע לך בזה, אנחנו עובדים מול כל מוסדות הלימוד. נסי לפנות לנבחרים שגרים בסביבה שנוחה לך ובחני את הגישה, היחס, הדרישות, התנאים והתמורה כמובן. כשתעשי זאת במקביל מול מספר מוסדות תוכלי לקבל מושג די טוב במה את מעדיפה.
אגב תיקון חשוב לתשובתי הקודמת, מבדיקה קצרה שעשיתי, יש לא מעט מוסדות לימוד שההרשמה אצלהם עדיין פתוחה, רק תמהרי..