סיימתי לא מזמן תואר ראשון בפסיכולוגיה והתקבלתי לתואר שני בלקויות למידה באוניברסיטה בתל אביב. מטרתי היא לעשות תעודת אבחון תוך כדי בכדי שתהיה לי אפשרות לאבחן לקויות למידה. לאחרונה אני חושבת שייתכן ועשיתי טעות בבחירת המקצוע מצד אחד אני מעוניינת לעסוק באבחון וייעוץ אך חוששת שמא התחום הזה לא יהיה רווחי בעתיד בשל כניסת הפסיכודידקטי לשוק. אשמח אם תוכלו לתת לי המלצות נוספות לתחומים בהם לא צריך מתאם וניתן לאבחן ולייעץ ואולי אני לא מכירה
ה
הדר גולדשמידט
תואר שני נישות ייעוץ
מירית שלום, אכן המבדק הדידקטי שולט בנישת אבחון לקויות למידה, אך הוא אינו חדש. ואם את שואפת אליו מדוע שלא תלמדי אבחון דידקטי?
לגבי שאלתך, מי כמוך יודעת שמענה ברשימת מכולת יהיה מאוד לא רציני. במה היית רוצה לייעץ? מה מעניין אותך? במה את עוסקת היום? להוציא את התואר הראשון שנותן בהחלט בסיס טוב, מה תוכלי להוסיף אליו כרגע? מבחינת ניסיון חיים / תעסוקה / מחקר?
אם הזכרת את המתאם, זה אומר שהוא המכשול שלך מלהשיך לפסיכולוגיה, אילולה הדרישה היית ממשיכה בנתיב זה?? נסי להסיבר יותר את המצב בו את עומדת כיום ולאן היית רוצה ל]פנות, גם אם את לא יודעת לתייג את המהלכים. ואנסה לסייע לך בבחירות.
המשך חג שמח, הדר גולדשמידט - ייעוץ והכוונה מקצועית 052-6969745