שלום רב, אני בת 35 ואם לשתיים. לפני שנה סיימתי תואר שני במנהל עסקים ומשאבי אנוש, תואר ראשון מאוניברסיטת בר אילן בחברה וסוציולוגיה ובנוסף בעלת תעודת הוראה לגיל הרך. מאוד מתעניינת בתקופה האחרונה בלימודי קלינאית תקשורת או בשינוי למקצוע אחר. מה דעתך
ה
הדר גולדשמידט
שאלות מפתח מהכיוון התעסוקתי
אלה שלום, נשמע לי שעשית כבר כברת דרך באקדמיה, שנייה לפני שאת מסבה מספר שאלות בנוגע לתעסוקה: 1. במה את עוסקת? 2. במה עסקת? 3. האם נגעת בעשייה בתחומים השונים אותם למדת? 4. מה מוביל אותך לרצון להסב? 5. מה הפניות שלך כיום ללימודים? לתעסוקה? מבחינת זמן / מבחינה כלכלית?
אשמח להבין את התמונה הכללית בה את נמצאת ולשקף לך את דעתי. בברכת חתימה טוב.
הדר גולדשמידט - ייעוץ והכוונה מקצועית 052-6969745
א
אלה נפדנסקי
המשך תעסוקה במשאבי אנוש
שלום! תודה על תגובתך, אני כרגע עוסקת בניהול צוות אחזקה וניקיון ביברת הייטק.לפני 3 שנים הייתי מנהלת כוח אדם בחברת אבטחה משך 8 שנים ולפני כך עבדתי בחברת כוח אדם כרכזת. פנים מול פנים?מבחינתי היום לא בא בחשבון לחזור לחברת כוח אדם כרכזת ומצד שני להתברג בחברה כלשהי כחלק מצוות מחלקת משאבי אנוש זה נראה בלתי אפשרי היום עקב הפסקה גדולה שלא עסקתי בתחום. די מרגישה שעיבדתי כיוון ולא יודעת לאן להמשיך מכאן תחום קלינאית תקשורת מעניין אותי מאוד, אולי תחום הוראה מתקנת או מאבחנת דידאקטית. העדיפות שלי זה לימודי ערב, כי אני בילת משפחה וחייבת לעבוד במגביל.מבחינה כלכלית מקווה לעבוד בתשלומים. האםניתן לקבוע פגישה איתך
ה
הדר גולדשמידט
בדרך להסבה
אלה שלום, על פניו נשמע לי שללכת לכיוון חדש כמו קלינאות תקשורת מפספס את המטרה. למדת ועסקת בתחום המשאב האנושי, ניהול כללי וניכסת תעודת הוראה. זה לא מעט, כיוון נוסף עשוי לפזר עוד יותר.
הוראה מתקנת מתאימה למי שמעוניין בהוראה פרטנית. אבחון דידקטי גם כן מתאים לנישת ייעוץ חינוכי מסייע.
אני מבינה שאת נוטה לזוז לכיוון המטפל וכיוון שיש ברשותך תעודת הוראה את מכוונת לכיוון הנכון אך עליך לצבור ניסיון עבודה בתחום כדי לדעת שזהו הכיוון. תוכלי לשלב את הבדיקה עם העבודה שלך כיום ולתת שיעורים פרטיים לילדים, לעבוד עם ילדים בעלי לקויות למידה בדרגות קלות וכך לבחון את הנטייה.
יש מספר הבדלים מהותיים הנדרשים מהעובדים בהוראה מתקנת ואבחון דידקטי, על פניו נראה שתוכלי לענות על כולם.
נשמע שאת הופכת בנושא ההגשמה התעסוקתית לא מעט, אני בהחלט אשמח לתאם איתך פגישה ולסייע לך לשים סוף לחיפוש ולהתחיל בחתירה :)
חג שמח, הדר גולדשמידט - ייעוץ והכוונה מקצועית 052-6969745