יש לי ניסיון של 10 שנים בתחום ההייטק/ טלקום רשתות ותשתיות תקשורת. בנוסף,יש לי תואר ראשון בהנדסת אלקטרוניקה. מזה כשנה,אני מחפש נואשות עבודה ולא מצליח למצוא. אני מגיע מתחום הטלקום- רשתות תקשורת / טלפוניה/ סלולר, אבל רוב העבודות שאני רואה הם בתחום נהול מערכות מידע/ ניהול פרוייקטי אינטרנט. רציתי לדעת,אם ישנם מקומות עבודה או מקומות לימוד שעושים הסבה מקצועית לתחום ניהול מערכות מידע/ ניהול אבטחת מידע/ ניהול פרוייקטי אינטרנט. כך שבתום ההסבה, אותו מקום מציע לך עבודה בתחום שלמדת דרכו.
ה
הדר גולדשמידט
רגע לפני הסבה..
אריק שלום, אני לא מכירה מקומות לימוד שמציעים עבודה. לפעמים מוסדות הלימוד כמו נס מספקים פרויקטים לסטאז' ולמי שטוב משאירים בשורותיו. החוכמה לחפש מוסד שמכשיר ומספק שירותים גם כן.
אך נשמע לי על פניו ששווה לבדוק אם הקושי אינו בשוק אלא בך. תסלח לי שאני מעלה את האפשרות אך בדקץ אם אתה מציג את כישוריך כראוי? אם קורות החיים שלך מייצגים אותך נאמנה? עשית פילוחים? ניצלת נט וורקינג? יש הרבה מה לעשות כדי לייצר אפשרויות. הסבה נשמעת לפעמים כמו פתרון אידיאלי, לעיתים היא רק מעכבת ובסיומה מגיעים בדיוק לאותה הנקודה.
אם אתה מובטל אני ממליצה לך בחום לבדוק אם אתה יכול להשתלב בקבוצת אימון תעסוקתי, שם תוכל לתרגל, לשפר ולהרחיב את חיפוש העבודה שלך. אם אינך זכאי לשירות זה אני ממליצה לך לבחון סיוע כזה מאיש/ת מקצוע לליוי קצר ויעיל. השקעה כזו תהיה משמעותית זולה יותר מהשקעה בהסבה וכל גרורותיה.