אני עומד לפני דילמה האם ללמוד מסלול של גרפיקה ממוחשבת ,עיצוב ופיתוח אתרים השאלות שלי הם , האם קורס כזה יספיק לי למצוא מקום עבודה ? לפחות בהתחלה למי שעובד בתחום הזה? יש ביקוש לעבודה כזאת? ואפשר להתקדם ולהתפתח בתחום אני מעוניין לעשות את הקורס בחברת ness , יש מישהו כאן שיכול לתת לי דעה , או המלצה לגבי מקום הלימודים מחכה לתשובה בנושא, זה דחוף וחשוב לי תודה
ה
הדר גולדשמידט
עיצוב פיתוח וקידום
עידן שלום, השאלה למה אתה מכוון? לעסוק בהם בנפרד? ביחד? אם אתה מתכוון לעסוק בכתיבת קוד, לתת פתרונות עיצוב ובסוף גם לקדם את האתר זה נראה לי תפסת מרובה לא תפסת..
בגדול לכל אחד מהתחומים ביקוש בשוק ושניהם משתלבים אך כל אחד דורש התמקצעות ארוכה ונפרדת. יתכן ותוכל להשתלב בחברה שבונה אתרים ותזדקק לך כמתכנת נקודתית, מעצב וכמי שיקדם את התכנים גם באינטרנט. נשמע לי קצת "חפיפניקיות" אך אם תצליח להתמקצע בכל עולם תוכן בנפרד ובסופו של דבר לשלב בינהם תוכל לתת מענה רחב לצורך ברור בשוק!
נס לרוב מייצרים פתרונות טובים לשוק, אני לא מכירה את הקורס הנ"ל, הוא נשמע לי כמו כניסה לעולם התוכן והתחלה של לימודים, אם חשבת להתחיל ולסיים בלימודים אלה, אני חוששת שזה לא הפתרון..