כרגע אני עובד בתור מנהל רשת בחברה ועושה כסף לא רע מחצי משרה. במשרה מלאה במקצוע הזה אני יכול לעשות 12-14 בחודש.
רוב המקצועות שאני ראה באתרים מתחילים ממינימום ויש 100000 איש במקצועות האלה.
אילו מקצועות לא כל כך מפורסמים אשר להם יש ביקוש בשוק ומשכורת לא רעה יש ? (ללימודי תואר ראשון).
אני יודע על רנגנאות ודימוי (אבל זה לא ניראה לי כל כך טוב לבריאות :)).
ה
הדר גולדשמידט
זקוקה להרבה יותר פרטים כדי לסייע
מקסים שלום,
כיוון שאתה נמצא כבר במסלול קריירה עם הכנסה לא רעה אני לא רואה סיבה לנהל דיון על מקצועות מכניסים, כיוון שרובם מתחום המחשבים.
כדי להתחיל מאיפה שהו צריך ללמוד, לרכוש ניסיון מקצועי, לרוב התיאוריה רק פותחת את החשיבה לא הרבה יותר ולכן מרבית המשכורות בשוק מתחילות בתפקידים הראשונים נמוך, לא משכורות מינימום אך בהחלט משכורות שגדלות עם הניסיון.
נסה לפרט מה מעניין אותך? מהן היכולות שלך? מגבלות? האם יש ברשותך תעודת בגרות?
אשמח לסייע לך בבחירת מסלול אם תענה על שאלות אלה ועוד.. פרמטר של כסף בהתחלה ובקצה אינם מספיקים.
יש ברשותי תעודת בגרות, ופסיכומטרי עם ציון בינוני (אנגלית מעל, לשון מתחת). אני לא אוהב מתמטיקה כך שמהנדס מחשבים זה לא בשבילי :)
כיוון שאני לא מכיר את כל המקצועות (מה טכלס עושים במקום העבודה עצמו) אני לא יודע בוודאות מה אני רוצה.
מעניין אותי בעלי חיים וטבע (אבל אני לא רואה את עצמי וטרינר) וכן אומנות.
אני לא רוצה לרדת הרבה מתחת לשכר שאני יכול לקבל עכשיו, ואם אפשר אני מעוניין לשמוע על מקצועות שהם לא פופולריים אך נדרשים (שנותנים תואר ראשון). כי בכל האתרים אני רואה את אותם המקצועות כל הזמן, אני חושב שיש יותר (כפי שציינתי בפוסט הקודם) מקצועות שלא מופיעים באתרים אלה.
תודה מקסים.
ה
הדר גולדשמידט
למקסים
מקסים שלום, תחום המחשבים ממלכד, לא סתם קוראים לו מלכודת דבש ואתה עוד בתחום הסיסטם וכבר נשבית.. כפי שעניתי בתשובתי הקודמת, זהו אחד התחומים המתוגמלים ביותר בשוק התעסוקתי, כך שאם ההכנסה בשנים הראשונות ובהמשך הדרך פרמטר קריטי הרי שאני מציעה לך להשאר בתחום וללמוד לתואר כדוגמת מנהל עסקים / תקשורת וניהול תואר שייסיע לך בהמשך הדרך להתפתח בנישה המקצועית הזו.
תחום האומנויות לא מניב הרבה כסף למעט העיסוק הפרטי ולשם הדרך ארוכה אך בהחלט ניתנת לשילוב במשרה חלקית כשלך. טבע וחיות יכול להוביל לתפקידי הדרכה, סיוע - סיעוד וטרינרי, תזונה. אם יש לך כישורי מכירה ושירות טובים תוכל ללמוד לתואר המשלב את התכנים שמעניינים אותך בביולוגיה וטבע, ובהמשך תוכל להשתלב בתפקידי ניהול לקוח / איש שטח בתחום הביורפואי.
אני מבינה את שאלתך בנוגע למגוון מקצועות, אך זה לבקש ממני להצביע על תוכן מסויים כשאני רואה המוני תכנים ואינני יודעת מי אתה..
כיוון שזו פלטפורמה שמתקיימת על בסיס מה שנאמר בלבד אשמח להוסיף ולשפוך אור בתחומים שתמקד אותי אליהם, יש אין סוף מקצועות שאני יכולה לציין עם ובלי קשר לפרסום בלוחות הדרושים.