שלום! אני צריכה בבקשה עזרה באופן דחוף, אני עומדת להתחיל עכשיו שנה שניה האונ’ חיפה בתשורת חד חוגי ויש לי אפשרות ללמוד ניהול חד חוגי בפתוחה, השאלה היא מה עדיף, כלומר מה אפשר לעשות עם תואר בניהול ללא כלכלה, זה פרקטי בכלל? אל תענו לי בבקשה "מה את אוהבת יותר" אני לא אוהבת תקשורת, אני רוצה מקצוע פרקטי שארצה לצאת לעבוד איתו ההתלבטות שלי היא שהפתוחה נחשבת במכללה ואוני’ חיפה בכל זאת בעלת משקל רב יותר, למרות שתואר בתקשורת לא נותן כלום בכל מקרה, אבל עד כמה המעמד של פתוחה רציני ועד כמה אוכל להשתלב בשוק עם תואר ראשון בניהול בלבד ללא כלכלה? אני יודעת שארוך אבל זה ממש דחוף תודה רבה רבה
ה
הדר גולדשמידט
תקשורת והכוון אישי
רוני שלום, זה לא ארוך אך גם לא שלם. בלי כלכלה וניסיון תעסוקתי אין הרבה מה לעשות עם תואר בניהול.. יש מה לעשות אחרי שתצברי ניסיון, הוא יאפשר לך להתקדם!
תקשורת לעומתו מנתב אותך למספר נישות, נכון יחסית רחב, אך ממוקד יותר מניהול. האוניברסיטה הפתוחה טובה לפחות כמו אוניברסיטת חיפה, שתיהן אוניברסיטאות! מכל המילים שבחרת לציין, לא אמרת מילה על התכנים שאת לומדת ומה מעניין אותך, מאתגר.. הלימודים הם רק השלב הראשון.
כשאני שואלת אנשים מה הם אוהבים וכו.. אולי זה נשמע כמו "אם הייתי יודעת לא הייתי פה" אבל ללא סייגים אלה כולם היו עושים אותו הדבר! פרקטיות תמצאי בלימודים כמו: משפטים, רפואה, ריפוי ועיסוק, כלכלה, הנדסה ומדעי המחשב.. כל אחד מהם שייך לעולם תוכן שונה לגמרי, חושבת שניתן לייעץ לאחד מהם מבלי לדעת מה הנטיות שלך? :)
אם תשובותי היו מענה שלם, אחלה, המון בהצלחה. אם את עדיין עם סימני שאלה, את מוזמנת לענות על אותן שאלות מפתח כדי שאוכל לעזור לך להתקדם בכיוון. ההתחלה באמת לא פשוטה, זו בחירה קשה, יש הרבה תחומים וקשה להבין איפה כל אחד מהם פוגש בך, אך תאמיני לי מניסיון של רבים כ"כ, כל חידוד שתעשי עכשיו יחסוך ממך הרבה בהמשך.
סוף שבוע נעים, הדר גולדשמידט - ייעוץ והכוון מקצועי תעסוקתי 052-6969745