שלום רב, אני צריכה עזרה באופן דחוף, אני לא יודע מה לעשות, אני סיימתי שנה ראשונה בתקשורת באוניברסיטת חיפה בחד חוגי אבל לפי מה שהבנתי אין לי הרבה מה לעשות עם זה בעתיד, אני חושבת כרגע לעבור לעמק יזרעאל לכלכלה (בשביל חיפה אין לי מספיק פסיכו), אבל אני באמת לא יודעת איך המכללה נחשבת בשוק, מה עדיף לי לסיים תואר בתקשורת מאוניברסיטה או לעשות משהו יותר פרקטי במכללה הזאת, תכלס מה יותר טוב מבחינה עבודה ושכר, בבקשה תענו, ממש דחוף לי ההרשמות עוד מעט נסגרות! תודה!!!!!
ה
הדר גולדשמידט
שינוי כיוון במהלך התואר
אלה שלום, התשובה תלויה לגמרי בעשייה אליה את מכוונת, כסף יגיע כך או כך. אם את נהנית מתחום התקשורת ומעוניינת לעסוק באחד מתחומיו הרבים הרי שאת בכיוון הנכון.
כלכלה הוא תחום אחר לגמרי, את נמשכת לעבודה עם מספרים? טבלאות? חישובים? הערכות? אם כן, אז המעבר לכלכה יכול בהחלט להתאים, אם לא, ואת מעוניינת במעבר רק בגלל שהתואר פרקטי יותר, חבל, לכוון לתחום פרקטי שאינו שלך כמוהו כקליעה למטרה במשחק לא שלך, הניקוד לא נחשב.. הרי אם לא תאהבי את תחום הכלכלה, לא תעסקי בו לאורך זמן ואז תמצאי את עצמך שוקלת הסבה, שזה כבר סיפור מואכב אחר לגמרי . לימודים לתארים יחסית כלליים מצד אחד פחות מכוונים בתחילת הדרך ומהצד השני פותחים הרבה ערוצים להתפתחות בשלבים מתקדמים, כך שהסבלנות בהם בהחלט משתלמת.
אשמח להמשיך לעזור לך אם את מעוניינת לפתוח את הנושא בפלטפורמה זו. בהצלחה,