שלום. אני רוצה שנה הבאה להתחיל ללמוד מדעי המחשב. ממוצע הבגרויות שלי הוא 101 ולפי האתר של האונ' אני צריך ציון של 730 בפסיכומטרי. ציון ש אני לא אצליח להשיג. אני נגש בספטמבר אני מצפה לציון באזור ה630. השאלה שלי אם יש לי ציוניום מאוד גבוהים במתמטיקה פיסיקה ומדעי המחשב (כולם 5 יח' 95) וציון גבוה בפרק הכמותי ( מעריך שיהיה באזור ה140), האם יש סיכוי שיתחשבו בזה ואני אתקבל?
אני לא רואה את עצמי עומד בדרישות שלהם מבחינת ציון פסיומטרי ואם אני אדע מראש שאין לי סיכוי אני מעדיף כבר להתחיל ללמוד השנה בHIT, אז בבקשה אני אשמח לתשובות כמה שיותר אמינות. תודה רבה מראש.
ה
הדר גולדשמידט
בדרך לתואר ראשון במדעי המחשב
אדיר שלום, ממה שאני יודעת הדרישה היא לממוצע של הפסיכומטרי וממוצע הבגרויות משוקלל. כך שאם הממוצע שלך בבגרויות עולה, תוכל להנמיך במעט מהדרישה בפסיכומטרי, שוב ממה שאני יודעת. יתכן ובגלל הביקוש לתואר, החמירו לאחרונה בדרישות, אני לא יודעת מזה. למה שלא תיצור קשר עם האוניברסיטה ותבדוק מולם ישירות?? יש לך שם את מזכירות המחלקה, אגודת הסטודנטים, שווה לבדוק מולם במי להיעזר, סביר להניח שיש באוניברסיטה צוות תומך אקדמיה. מלבד זאת, אני יכולה לומר הרבה מילים חמות על המכללה הטכנולוגית בחולון, כך שזו ברירת מחדל טובה.