אני בת 31 אמא לילד בן שנה וחצי, עו"ד במקצועי. אני מעוניינת לעבור הסבה מקצועית ומחפשת אפשרות להסבה לתחום טיפולי. מעניינים אותי תחומים הקשורים למשפחה, זוגיות וכו... אני מתאפיינת בתכונות אשר לדעתי מתאימות לתחומים אלו כמו יכולת הקשבה, הבנה מהירה, יכולת לפשט ולפתור בעיות, עמידה בלחץ, ואמפטיה לזולת.
אני רוצה להדגיש כי אני מעדיפה הסבה מקצועית אשר איננה דורשת לימודים ארוכים (מעבר לשנה) ושיוכלו להשתלב עם היותי אמא ואשה עובדת - מאחר ולא אוכל להרשות לעצמי שנה שלמה ללא משכורת.
אשמח לשמוע את דעתך, תודה, מורן
ה
הדר גולדשמידט
גישור, קואצינג, ייעוץ אישי משפטי..
מורן שלום, כיוון שאת עורכת דין תוכלי לעשות הסבה באופן יחסית חלק ליתר ההסבות הקיימות. האם את עוסקת כיום בדיני משפחה? האם בחנת את נישת הגישור???
מבחינת לימודים, עם ההגבלות שהעלית אני ממליצה לך לבחון את נושא הגישור והקואצינג, לרוב אני לא ממליצה עליו כיוון שבשנים האחרונות הוא מתחיל להיות כלי עזר נפוץ מידי ללא ערך מוסף,ומרבית הבוגרים נשארים עם תעודה לא ממוקדת, אך במקרה שלך השילוב עם המשפטים וההנחיה יכולים להיות שילוב מנצח.
אני ממליצה לך לא לעשות את המהלך הזה לבד, מבחינת השקעה בלימודים ובכלל אינך נדרשת לשינויים גדולים, אך הכיוון הפנימי זקוק לחידוד. וחבל לעלות על מסלול נכון לא עם הכלים המתאימים.
למי עלי לפנות?
קודם כל... תודה רבה על התשובה המהירה...
בתשובה לשאלתך, אני לא עוסקת בתחום דיני המשפחה. כיום אני עוסקת בתחום הנזיקין (רשלנות רפואית, ביטוח, תאונות דרכים וכו'...). אך בעבר עסקתי בתחום הפלילי. ובמהלך לימודי באוניברסיטה למדתי במקביל לתואר במשפטים, שנה ראשונה גם בחוג לפסיכולוגיה.
אשמח אם תוכלי להדריך אותי למי עלי לפנות, ומה עלי לעשות כדי לקבל יעוץ והכוונה מתאימה. לא הצלחתי להבין מהפורום האם ניתן לפנות אלייך ישירות לקבלת שירות זה.
תודה רבה מורן
ה
הדר גולדשמידט
למורן
מורן שלום, כן, ניתן לפנות אלי באופן אישי. בברכה,