שלום ,אני מתלבט באיזה מכללה להתחיל ללמוד אני באיזור חיפה איזור בעייתי מבחינת מכללות עם שם . ככה אז אני מתעניין בראיית חשבון והמכללות שאני חושב עליהם הם: המכללה למנהל חיפה שהתואר מהאוניברסיטה הפתוחה שאני לא יודע את אופן הלימודים בה אם קשה או רגיל כמו בכל מכללה ,או במכללה המרכז האקדמי כרמל זהו 2 המכללות שבאזור שלי שאפשר להתקבל אליהם עם התעודת בגרות שלי בלי פסיכומטרי שאפשר לעשות בהם תואר בראיית חשבון הבעיה שבמרכז האקדמי כרמל התואר המנהל עסקים אם התמחות בראיית חשבון ובמכללה למנהל התואר בחשבונאות התמחות לראיית חשבון . תודה.
ה
הדר גולדשמידט
חשבונאות באוניברסיטה הפתוחה
יוסי שלום, אני לא נוהגת להמליץ על מוסודת אקדמיים אך אשיב לך מקצועית מתחום הלימודים.
לימודי מנהל עסקים עם התמחות בראיית חשבון מכוונים פחות לתחום החשבונאות מלימודי חשבונאות נטו.
בגדול לימודים באוניברסיטה הפתוחה מספקים תעודה של אוניברסיטה לכל דבר, כיום עדיין קיים יתרון במרבית המקצועות לתעודת אוניברסיטאית על פני תעודת מכללה אזורית, וזה תופס לתחום החשבונאות.
אחרון ואולי הכי פחות חביב.. אחרי הרמה, מגיעה אולי ההנחתה.. לימודים במתכונת של האוניברסיטה הפתוחה, לא פשוטים. האפשרות בגמישות הקורסים שלוקחים בשנה ובכלל מאפשרת למרוח את התואר על פני תקופה ממלכדת ארוכה.. נדרשים להגיש הרבה מאוד עבודות בית, כיוון שהמתכונת אינה רגילה בהרצאות, שווה לבדוק איך זה מתבצע במכללה אצלכם.
יש כמובן יתרון עצום בהכנת העבודות האלה, כשמגיעה הבחינה אין צורך ללמוד כ"כ הרבה, כיוון שהלמידה נפרשת לאורך הסימסטר בצורה מעמיקה וטובה.