שלום; אני בת 25 נשואה+ 3 ילדים.. סיימתי תואר ראשון של חינוך מיוחד ושפה ערבית מ- 3 שנים ולא עבדתי בתחום עד עכשיו.. אני מעוניינת להמשיך לתואר שני במקצוע של טיפול דרך אומנויות ( באוני. חיפה).. בתואר 2 יש דרישות קדם שאני לא עומדת בהם כרגע- ופספסתי ההרשמה לקורסים אלה לשנה זו (אולי אני אוכל להירשם במועדים מאוחרים יותר).. לכן אני חושבת ללכת לכיוון לימודי תעודה בטיפול באומנות (במכללת לוינסקי) מטעם לא לפספס יותר זמן בלי לימודים. רוצה את דעתך בנושא זה :) תודה מראש
ה
הדר גולדשמידט
טיפול באומנות
אלהאם שלום, לימודי תואר שני ללא ניסיון תעסוקתי בעייתיים. האם בדקת אם במגזר הערבי יש תקנים למורים / מטפלים באומנות. ממה שאני יודעת בצפון במיוחד אין תקנים למורים מהתחום, כך ששווה לפני שמשקיעים לא מעט בלימודים ובזמן לבדוק את הביקוש וההיצע.
לגבי האלטרנטיבה שהעלית, היא בהחלט לא רעה, אבל שוב חשוב בעייני לבדוק דרישה והמשכיות, ז"א אם תרצי להמשיך לתואר שני באוניברסיטת חיפה, מה יוכר לך מהלימודים במכללת לוינסקי?
בברכה,
הדר גולדשמידט - ייעוץ והכוון מקצועי 052-6969745
א
אלהאם
עוד טיפ- שאלה
לא הבנתי בסוף.. את השאלה שלך.. האם התכוונת שאלמד באוני. חיפה לימודי תעודה?? (במידה ומקצוע זה דרוש)?
ה
הדר גולדשמידט
עבור אלהאם
ציינתי שמידה וחשוב לך התואר השני, אני ממליצה לבדוק מה יוכר לך מלימודי ההמשך במכללת לוינסקי. במילים אחרות, אם תרצי ללמוד לתואר השני ביום מהימים, מה יוכר לך מלימודי התעודה במכללה.