אני מעוניינת ללמוד עיצוב גרפי. שאלתי היא האם התחום הנלמד באחת האוניברסיטאות בארץ ועד כמה כדאי ללמוד את התחום הזה באוניברסיטה?
ה
הדר גולדשמידט
עיצוב גרפי עם או בלי תואר
שרון שלום, זו שאלה מעולה כיוון שעד לא מזמן גרפיקה נלמד בלימודים מקצועיים בלבד ורק בשנים האחרונות האקדמיה התחילה לחדור גם בין שורותיו. בגדול לתחום חשובה המקצועיות אבל כבר עכשיו מתחילים לתעדף כמו בכל שוק התעסוקה בעלי תארים. כך שאם את מכוונת לארגונים וחברות על סוגיהם השונים הייתי ממליצה בחום על שילוב של לימוד מקצועי עם תואר, אם את מכוונת לעבודה בבית דפוס, תוכלי להסתפק בהחלט בתעודה מקצועית.
תודה רבה על התשובה. אני אכן מעוניינת לשלב גרפיקה עם לימודי תואר האם יש אוניברסיטאות שמלשבות לימודי עיצוב גרפיקה עם תואר? ואיזה תור ניתןלשלב עם מקצוע זה?
תודה רבה
ה
הדר גולדשמידט
עיצוב גרפי ותואר ראשון
שרון צהריים טובים, יש מגוון רחב: האוניברסיטה הפתוחה בשילוב מכון אבני, אמונה וסמינר הקיבוצים משולב בתעודת הוראה, מכללת ספיר מאפשרת לימודים לתואר או להנדסאית, מכללות תלתן, עמק יזרעאל והמכללה למנהל - שהי יותר לכיוון העיצוב הכללי. יש הרבה שילובים ושמות לתארים או להתמחויות, בעיקר תקשורת חזותית או עיצוב.. שווה להכנס לכל אחד בנפרד ולהבין מה הוא מציע, דורש ועם אילו אפליקציות ובכלל ביצועים בסופו של דבר תוכלי להתמודד בתום הלימודים.