שלום, אני אהיה בת 40 עוד חצי שנה. כל החיים עבדתי בתחום בעלי החיים - מדריכת רכיבה טיפולית, ואחר כך אחות ווטרינרית. מאז שהפכתי לאמא לשניים לפני 4.5 שנים הכל אצלי השתנה, והרצון שהיה תמיד לעבוד עם בעלי חיים כבר אינו חזק כמו בעבר. כיום אני עם הבן הצעיר בבית. יש לנו עוד שנה אחת ביחד ואז, כשהוא יהיה בן שלוש אני אחזור לעבוד. רק שאין לי שום מושג מה אני רוצה לעשות (כשאהיה גדולה...). מה שאני יודעת בוודאות זה: אני רוצה עבודה שמאפשרת לי בשנים הקרובות להיות עם הילדים כמה שיותר. הכי טוב לעבוד עד הצהריים ואז לאסוף אותם מהגן/בית ספר. אני לא מעוניינת בעבודה כמטפלת/גננת. אין לי תואר. אני לא ממש יודעת מה אני אוהבת... כל החיים חשבתי שזה סוסים וכלבים. היום הכל השתנה... אשמח לעצה והכוונה ורעיונות. תודה.
ש
שני יונגר
הסיפור שלי
שלום שני,
אספר לך שהייתי בדיוק במקום שבו את נמצאת לפני שנתיים. אחרי הילד השני פתאום כל הפרספקטיבה משתנה על הבית המשפחה האימהות ועל הקריירה הפרטית שלי. הדרך שלי להתמודד עם זה הייתה פשוט להיעזר במאמנת עסקית שמלווה אותי דרך אגב עד עצם היום הזה. אני רק יכולה לומר לך שאת נמצאת כרגע בנקודת מפנה נפלאה בחיים רק הכי חשוב שתמצאי לך את מי שתעזור או יעזור לך להגיע למקום המתאים והנכון לך ביותר. אני לא יכולה לעשות כאן פרסומות לאף אחד באופן ישיר, אז רק אציע לך לחפש היטב היטב, להקשיב ללב שלך ולצעוד לקראת הדבר החדש הבא שממתין לך.