קבעו לי פגישת ייעוץ בגו'ן ברייס ביום שלישי הקרוב , אני חושבת ללמוד פיתוח אפליקציות וכרגע מתלבטת בעקבות מה שקראתי בפורום לימודי מחשבים . אני בת 32, במהלך תואר שהופסק לפני כמה שנים והמשכתי לפני כשנתיים , אני לא אסיים עדיין את הלימודים ובגלל שזה קורה ואני כבר רוצה שיהיה לי משהו מקצועי תוך זמן קצר , החלטתי ללמוד פיתוח אפליקציות אך קראתי שלרוב את אומרת שקשה למצוא מקומות עבודה אחרי גיל 30 בתחום המחשבים אך יש קורסים שעדיין כן אפשר ללמוד , אבל כבר אני לא יודעת אם למרות שיש ביקוש לתחום פיתוח אפליקציות , אצליח למצוא עבודה בתחום ללא בעיה וגם כשאמצא (אמרו לי באותה מכללה שמתחייבים למצוא עבודה) הגיל לא יהווה בעיה ? לעומת קורס יבוא יצוא וסחר בינלאומי , בהתחלה חשבתי ללמוד את זה, אבל כיוון שהקורס הראשון יותר קרוב לתחום הלימודים שלי (תחום ריאלי ) וזה גם יותר רווחי חשבתי ללמוד אותו, אודה לתגובתך, מה מומלץ?
ביררתי גם על קורס יבוא יצוא וסחר בינלאומי , קורס של 3.5 חודשים קורס בוקר ועלותו נמוכה יותר מקורס פיתוח אפליקציות שנמשך 4 חודשים קורס בוקר, לא ביררתי כמה עולה אבל אני מניחה שיותר .
ש
שני יונגר
פיתוח אפליקציות כן או לא?
שלום אלמונית,
כתבתי שקשה למצוא עבודה ראשונה כמתכנת אחרי גיל 30 אין לזה שום קשר לפיתוח אפליקציות. התחום הזה אפשרי בגילאים מבוגרים יותר ובסופו של דבר תלוי כישרון בעיקר. הגיל לא יהווה בעיה זה תכנות אבל זה לא מה שאת חושבת שזה כי זה תכנות בתחום נישה מאוד ספציפי. בשורה התחתונה אם את טובה בזה לכי ללמוד את זה. אם את רוצה עבודה משרדית פקידותית אז לכי ללמוד סחר חוץ. השאלה היא במה את רוצה לעבוד ומה יעשה אותך מאושרת בעבודתך. עני לעצמך על השאלה ותראי מה הכי נכון לך.