שלום , מאוד אשמח אם תוכלי לתת לי רעיוניות נוספים ללימודים. אני רוצה ללמוד תואר ראשון , לא יודע במה וגם לא כל כך משנה איפה . אני כבר קראתי על כל סוגי התארים ובאמת שפשוט אני לא יודע בכלל מה אני רוצה ומה מתאים לי יותר.
יש לי ראש מתמטי ברמה טובה , יותר ריאלי . ולא אוהב מחשבים ותכנות. אני חשבתי ללכת בכיוון של הנדסת חשמל אבל לא בטוח עד כמה אוכל להחזיק ברמה כזאת גבוהה. כלכלה גם אפשר להגיד שמעניין אותי אבל לא בטוח עד כמה יהיה ביקוש ועד כמה אוכל לעבוד במשהו שאני אוהב(לא להיות תקוע במשרד כל היום כל יום).
אני רוצה משהו דינמי , שאפשר ללמוד וגם להעביר מהידע שלי לאחרים, אוהב לנתח ולחקור דברים, אוהב חדר כושר .
אני מקווה שהמידע שהצגתי פה מספיק לאבחנה ראשונית.
בכל מקרה, תודה רבה ואשמח לעזרה.
ש
שני יונגר
מה שאני חושבת שכדאי שתשקול
שלום אדם,
אם אתה לא אוהבת מחשבים ותכנות אל תלך ללמוד הנדסת חשמל, במסלול הזה לומדים לא מעט לימודי תכנות ומחשבים, אז היא לא בשבילך. לגבי מה שאתה מספר על עצמך, אני חושבת שכן כדאי שתנסה לחקור את נושא לימודי ההנדסה השונים. בסופו של דבר שם תמצא בהרבה מקרים שילוב של עבודה דינמית, עבודת שטח, הדרכות ומחקר. אבל אם את לא מתחבר למחשבים ותכנות אל תלמד הנדסת תוכנה או חשמל ואלקטרוניקה. אןלי כדאי שתשקול למשל הנדסת בניין או הנדסת מכונות. יש אפשרות להגיע למגוון של תחומים מעניינים מכל אחת מהן.