היי, אשמח בעזרתכם, אני אסיים עוד חודש וחצי תואר ראשון בפסיכולוגיה, כמובן שאני לא רוצה ללמוד תואר שני בכך, אלא מסלול כמו ״ניהול מוסדות חינוך״ יותר רלוונטי, מה עוד יכול להיות מעניין למי שמסיים פסיכולוגיה ורוצה לעשות תואר שני בשנה? תודה רבה!
ש
שני יונגר
חסרה לי מאוד המטרה שלך בלימודים
שלום מירי,
השאלה מה ללמוד לא צריכה להיות במגבלה של שנה או במסגרת של מה שיכול להיות מענייןץ הרבה תצומים יכולים להיות מאוד מעניינים, אבל השאלה היא מה המטרה שלך בלימודים? האם את לומדת כדי למצוא עבודה לאחר מכן או שבאמת את לומדת רק לשם העניין ותעסוקה היא לא גורם שמטריד אותך. אני מצרפת לך מאמר העוסק בתארים שניתן לסיים בשנה אחת. אבל מציינת שוב שחשובה פה מאוד המטרה. מדובר בשקעה של זמן וכסף לא מבוטלים אז כדאי לשקול זאת בכובד ראש.
תודה רבה על התשובה. אני רוצה לעשות תואר בשנה כיוון שאני לא צעירה, כן חשוב לי עניין התעסוקה אבל אני לא רואה את עצמי כרגע לומדת עוד שנתיים, אחרי מסלול של 4 שנים פסיכולוגיה, חשוב לי למצוא בהמשך עבודה מאתגרת . האם תעודה בהתמחות בליקויי למידה ותואר בפסיכולוגיה יכול לעזור לי למצוא עבודה או שאני חייבת לעשות תואר שני בכך? אני הייתי רוצה לעשות תואר שני בניהול מוסדות חינוך כי זה ממש מעניין אותי, וגם יכול לאפשר לי תעסוקה. איזה עוד תחומים ללמידה יכולים להיות מעניינים למי שרוצה להמשיך לימודים וסיים לימודי פסיכולוגיה?