היי, אני מתעניינת בתואר ראשון דו חוגי של פסיכולוגיה ועוד משהו שיהפוך את התואר למעשי יותר. אשמח לשמוע מה השילובים המומלצים בתחום. ממחקר קצר קראתי שהשילוב של פסיכולוגיה וניהול מעניין מאוד.
דעתכם?
תודה מראש:)
ש
שני יונגר
מה לשלב עם לימודי פסיכולוגיה
שלום הדר,
השילוב עם ניהול מאוד מעניין, אבל השאלה היא איזו פרקטיקה את מחפשת. יותר מעניין אותי מה תרצי לעשות אחרי הלימודים. כלומר, במה תרצי לעבוד. כי התואר שתבחרי לעצמך דיי מכתיב את הבחירות וההחלטות גם בהמשך הדרך, אז זה חשוב. שילובים אפשריים נוספים ללימודי פסיכולוגיה הם: חינוך ופסיכולוגיה, משפטים ופסיכולוגיה, כלכלה ופסיכולוגיה, סוציולוגיה ופסיכולוגיה, פסיכולוגיה ומדעי המחשב, פסיכולוגיה ותקשורת ועוד. בעיני כל שילוב הוא טוב רק אם הוא נכון לתוכניות שלך לעתיד. את מוזמנת לספר לי מה תרצי לעשות ולזה נתאים מסלולים אפשריים מתאימים.
מה לשלב עם לימודי פסיכולוגיה
היי בהמשך לתשובתך, אם אני מכוונת לתואר שני בפסיכולוגיה ומכוונת לפסיכולוגיה קלינית האם כדאי לי לשלב עוד מקצוע בדו חוגי או לעשות חד חוגי? תודה רבה מראש
ש
שני יונגר
חג חוגי באופן חד משמעי
שלום תמר,
אם את מכוונת לפסיכולוגיה קלינית, חד משמעית עדיף שתלמדי במסלול חד חוגי. בלי להתבלבל להיות ממוקדת במטרה שלך ועם הרקע העשיר ביותר בפסיכולוגיה שתוכלי להגיע איתו לתואר השני.