מסלול פסיכולוגיה דו חוגי - תקשורת או סוציולוגיה ואנתרופולוגיה?
מסלול פסיכולוגיה דו חוגי - תקשורת או סוציולוגיה ואנתרופולוגיה?
סבינה
1 תגובות
שלום, נרשמתי לאחרונה ללימודי פסיכולוגיה ותקשורת במסלול לימודים דו-חוגי באוניברסיטת ת"א. כמובן שבמידה והיה מסלול חד-חוגי הייתי בוחרת בו, אך לצערי גם באוניברסיטת ת"א וגם בעברית אופציה זו לא קיימת (מלבד מהמסלול למצטיינים). אני מאוד מתלבטת לגבי לימודי התקשורת שבחרתי ועד כמה הם יתחברו לי ללימודי הפסיכולוגיה, ויותר חשוב - עד כמה הם יאפשרו לי להשקיע את המירב בלימודים אלה. האופציה השניה שאני שוקלת כרגע היא לימודי סוציולוגיה ואנתרופולוגיה כחוג שני.
השאלה היא האם אחד החוגים האלה, סוציולוגיה ואנתרופולוגיה או תקשורת יקנו לי יתרון במציאת תעסוקה בסיום התואר והאם אחד מהם יהווה שילוב מוצלח יותר במקרה שלי?
אודה מאוד לייעוץ בנושא, סבינה
ש
שני יונגר
מה ללמוד עם פסיכולוגיה ואם בכלל
שלום סבינה,
רק נתון אחד חסר לי בכל מה שכתבת פה. לא הסברת למה לעשות שילובים ולמה ללמוד במסלול דו חוגי. מסלול הכולל אנתרופולוגיה וסוציולוגיה הוא בדיוק המסלול ללימודי מדעי ההתנהגות במוסדות הלימוד השונים, כך שזה מוסיף לך עוד אפשרויות אם תרצי בכך. אם את רוצה ללמוד לתואר ראשון שבאמצעותו תמצאי עבודה בסוף התואר, אז לימודי פסיכולוגיה, סוציולוגיה ואולי אפילו תקשורת (שזה מאוד תלוי בתוכן המסלול) לא יסייעו לך במיוחד. אני אחזיר אליך שאלה, מה את רוצה לעשות אחרי התואר? זה הרבה יותר חשוב משמות התואר והכותרות של התארים השונים.