ייעוץ והכוונה לתואר ראשון - לימודים באוניברסיטת תל אביב
ייעוץ והכוונה לתואר ראשון - לימודים באוניברסיטת תל אביב
אטון דניאל
1 תגובות
שלום , אני מעוניינת להתחיל ללמוד לתואר ראשון. אך עדין מתלבטת יש אפשרות לקבל ייעוץ מה אני יכולה ללמוד אצלכם ? ועזרה בהחלטה
תודה מראש
ש
שני יונגר
ייעוץ לתואר ראשון באוניברסיטה
שלום אטון,
האוניברסיטה מציעה הרבה מאוד תוכניות לימוד לתואר ראשון ביניהן: 1. פקולטה לאומנות - אדריכלות, אמנות, הפקה קולנועית, מוסיקה, משחק ואמנויות הבמה, קולנוע וטלוויזיה, תסריטאות, הפקת סרטים, בימוי תיאטרון ובמה ועוד. 2. הפקולטה למדעי החברה - לימודי פסיכולוגיה, תקשורת, מדעי המדינה, יחסים בינלאומיים ואסטרטגיה, מינהל ומדיניות ציבורית, משפט, חברה ופוליטיקה, סוציולוגיה ואנתרופולוגיה, מדעי היהדות, תלמוד, מקרא. 3. הפקולטה ניהול - חשבונאות, כלכלה , ניהול, חשבונאות וניהול, כלכלה וחשבונאות ועוד. 4. הפקולטה למדעי החיים - ביולוגיה, ביואינפורמטיקה, אקולוגיה וסביבה. 5. הפקולטה למדעים מדוייקים - סטטיסטיקה, מתמטיקה מדעי המחשב, מדעי המחשב ומתמטיקה, פיזיקה, כימיה. 6. הפקולטה להנדסה - הנדסת חשמל ואלקטרוניקה, הנדסה ביו רפואית, הנדסה מכנית, הנדסת תוכנה, הנדסת תעשייה וניהול. 7. הפקולטה לרפואה - רפואה כללית, רפואת שיניים, פיזיותרפיה, ריפוי בעיסוק, הפרעות בתקשורת. 8. מדעי הרוח - גיאוגרפיה וסביבת האדם, היסטוריה כללית, היסטוריה של המזרח התיכון, היסטוריה של עם ישראל, לימודי ארץ ישראל, בלשנות, לשון עברית, ספרות, פילוסופיה, לימודי נשים ומגדר, מדעי הרוח, ארכיאולוגיה, לימודים קלאסיים, לימודי מזרח אסיה, שפה ותרבות אנגלית, שפה וספרות ערבית, שפה וספרות צרפתית ועוד. 9. בית ספר למשפטים - לימודי משפטים, משפטים וכלכלה, משפטים וניהול, משפטים ומדעי החברה, משפטים ומדעי החיים, משפטים ומדעי המדינה. 10. בית ספר לעבודה סוציאלית - לימודי עבודה סוציאלית לתואר ראשון. 11. בית ספר לחינוך - חינוך, חינוך ללקויי שמיעה, ייעוץ בחינוך, מעצבי הוראה ועוד. האוניברסיטה מציעה גם ייעוץ טלפוני שממנו תוכלי להתקדם הלאה בתהליך קבלת ההחלטות הבחירה במסלול הלימודים העתידי שלך ועוד. בקרוב גם אמור להיום יום פתוח באוניברסיטה בתאריך 5.2.16. בימים אלו ניתן לקבל הרבה מידע וייעוץ בצורה חופשית. פרטים על היום הפתוח בקישור המצורף בתחתית התשובה שלי.