נרשמתי לה. חשמל ואלקטרוניקה עם סף הנדסי של 653. סף הקבל כרגע עומד על 655 וכתוב שיתכן שישתנה (סף דחייה נמוך משמעותית) נרשמתי גם לבן גוריון, כאופציה שנייה וביטול התשלום שם הוא עד ה15.08. עדיין לא החזירו לי תשובה אם התקבלתי ואין מענה בשום טלפון/ מייל/ במדור הרשמה. בעוד שבועיים לא תהיה לי אופציה שנייה בגלל התשלום ולכן יש סיכוי שאלמד בבן גוריון רק כי תל אביב לא מחזירה תשובה לגבי הקבלה או לפחות מתי יגידו אם התקבלתי. בבקשה, אני עובדת עצות, אין מענה באף מספר, מדור רישום מביא לי מספרים של אב הבית ומייל ללא מענה. אני לא רוצה להגיע למצב שאני לומדת בבן גוריון רק בגלל שאני נמצאת 2 נק' מתחת לסף שככה ירד במועד מאוחר יותר.
ש
שני יונגר
שתי אפשרויות לניסיון לקבלת תשובות
שלום עדי,
יש לך שתי אפשרויות שלדעתי כדאי שתנסי את שתיהן במקביל. 1. לגשת פיזית למדור הרישום באוניברסיטה בניסיון לקבל תשובות. שעות קבלת הקהל באוניברסיטה הן: ימים א,ב,ד,ה 12:00-09:00, יום ג' 16:00-08:00. 2. להיעזר באנשי השירות של האתר בהפניה למוסד הלימודים בניסיון לקבל תשובה. קחי בחשבון שגם אם תשיגי את מדור הרישום לא בטוחה שתקבלי תשובות כי לא בטוח שהם כבר יודעים. מקווה שהם יאמרו לך מה הסיכויים שתקבלי תשובות עד לתאריך 15.8. אני מאוד מקווה שתקבלי תשובה בזמן כדי שתוכלי באמת לבחור היכן ללמוד לתואר, אך גם אני בוודאי לא יכולה להבטיח לך הבטחות, אלא לקוות בשבילך שכך יהיה.
בברכה, שני
ע
עדי
ניסיתי..
לדבר עם מדור רישום, עם המזכירות, לשלוח מיילים, כל דבר שעלה בדעתי אבל כולם מתנערים מאחריות. בנוגע ללגשת לשם, זה מקרה אחרון כי אני גרה בקריות וזה נסיעה וחוץ מזה, מי מבטיח שהם יתנו לי תשובות שאני אהיה שם? עוד לא נכנסתי לאוניברסיטה וכבר התחושה על הפנים.. אם ככה מתייחסים למועמדים, איך הם מתייחסים לסטודנטים?!