שלום, הגשתי בקשה לאוניברסיטה להנדסת חשמל ואלקטרוניקה ואני 2 נק מתחת לסף קבלה והרבה מעל סף הדחייה. מתי הספים יתחילו להשתנות? אני לא מודאגת כי הבנתי שהספים כן זזים בדרכ ואני רק 2 נק' מתחת אבל רוצה לדעת שזה סופי. בנוסף, מתי מתחילים קורסי הכנה בפיזיקה ושפת C ואיפה אפשר לברר יותר מידע? תודה
נ
נועה סטרוז
לימודי הנדסת חשמל באוניברסיטת תל אביב
שלום עדי,
ברגע שיגמר תהליך הקבלה למועמדים שעמדו בכל תנאי הקבלה וירשמו כל התלמידים מביניהם שמעוניינים להתחיל ללמוד בשנת הלימודים הקרובה תוכל האוניברסיטה לדעת כמה מקומות פנויים נותרו ולפי מספר זה תתחיל להוריד את סף הקבלה. אני ממליצה לך לפנות בהקדם למזכירות הפקולטה (מומלץ מאוד ליצור קשר בטלפון ולא במייל) כך שיוכלו להסביר לך את כל תהליך ההרשמה למועמדים שעדיין לא עומדים בסף הקבלה וכדי לרשום אותך לקורסי ההכנה לקראת שנת הלימודים הקרבה.
בברכה, נעה
ע
עדי
אוקיי אבל..
אני צריכה כבר להתחיל לחשוב על סידורים, מעבר דירה וכו' ואני אפילו לא יודעת אם התקבלתי. בנוסף, גם אין לי מושג על קורס הכנה בפיזיקה ובשפת C, מתי מתחיל ומתי ההרשמה.. אני מתקשרת לאוניברסיטה וכל אחד מפנה אותי למקום אחר..
נ
נועה סטרוז
קבלה מאוחרת ללימודים
שלום עדי,
לצערי הגעת לפורום לימודים כללי שאינו עובד ישירות עם אוניברסיטת תל אביב או כל מוסד לימודים אחד ולכן אין באפשרותי לומר לך בדיוק מתי יתחילו לדון במועמדים שלא עמדו בתנאי הקבלה הראשוניים ללימודים. הדבר היחיד שנותר לך לעשות הוא להמתין או לפנות למוסדות לימוד אחרים שבהם התעניינת לראות האם תוכלי להתחיל את לימודייך אצלם.