קבלת נקודות זכות לפני תחילת לימודי משפטים באוניברסיטה
קבלת נקודות זכות לפני תחילת לימודי משפטים באוניברסיטה
גלעד
1 תגובות
שלום,
יש לי שאלה בנוגע לנקודות הזכות באוניברסיטת ת"א.
אז ככה: אני מתכנן ללמוד משפטים. לצערי, כנראה שלא אספיק להירשם לשנת הלימודים הקרובה, אבל זמן קצר אחריה אני כנראה כבר אעמוד באופן די ברור בכל תנאי הקבלה. שאלתי היא: האם אוכל, בינתיים, להשלים נקודות זכות במוסד אקדמי אחר בשביל לקדם את התואר שלי מהר יותר?
הבנתי ממכרים, שאם אני לומד במוסד אקדמי אחר(למשל באונ' הפתוחה) קורסים מסויימים - אני יכול להעביר אח"כ את נקודות הזכות שלי לאוניברסיטה ובכך לחסוך לעצמי זמן רב. אז שאלתי היא, קודם כל, אם זה בכלל נכון. ושנית כל, אם זה אכן מדוייק, איזה קורסים אני יכול ללמוד(למשל באונ' הפתוחה) בשביל שייחשבו לי לאחר מכן באוניברסיטה?
בתודה מראש ובהערכה רבה, גלעד.
נ
נועה סטרוז
העברת נקודות זכות ממוסד לימודים אחד לשני
שלום גלעד,
כפי שציינת וציינו בפנייך בעבר זה נכון שניתן לצבור נקודות זכות במוסד לימודים אחד ולאחר מכן לקבל אישור לקורסים שעברת ולהעבירן למוסד לימודים שני אך זה תהליך שלא לוקח מספר ימים ולא תמיד יקבלו את כל נקודות הזכות שלך אם בכלל. אני ממליצה לך לפנות טלפונית למזכירות הפקולטה למשפטים כדי שיוכלו להסביר לך במה כלול התהליך, אם שווה לך להתחיל אותו ואיזה קורסים יתקבלו מכל מוסד לימודים אחר. יכול מאוד להיות שההמתנה תהיה שווה לך גם מבחינה כלכלית וגם מבחינה ביורוקרטית שכן העברת קורסים ונקודות זכות בין מוסד לימודים אחד לשני ידועה כמשימה לא קלה.
למידע נוסף תוכל לפנות גם ליועצי הלימודים שלנו באמצעות הטופס המקוון שצירפתי עבורך בתחתית ההודעה.