לימודי תזונה וחקר מחלות באוניברסיטת תל אביב - תנאי קבלה
לימודי תזונה וחקר מחלות באוניברסיטת תל אביב - תנאי קבלה
תמר דוד
1 תגובות
שלום שמי תמר דוד ואני כרגע בשרותי הצבאי. בעבר הייתי בקורס של נוער שוחר מדע בתל אביב ועשיתי 3 קורסים אקדמיים . ברצוני בתום 8 החודשים של הצבא לחזור ולהתחיל ללמוד באוניברסיטת תל אביב.
שתי שאלות: האם בטבלה, היכן שמופיעים תנאי הקבלה ורשום רק מספר פסיכומטרי מדובר רק בזה כתנאי קבלה? או שיש עוד אלמנטים שקובעים כמו מספר יחידות אנגלית ומתמטיקה וציון או שהטבלה מספיקה להבנת תנאי הקבלה כמו שהיא.
שאלה שנייה, אני מאוד מתעניינת בתזונה ובחקר של מחלות שנובעות ממנה וכיצד ניתן לרפא חולים באמצעותה. זה נושא שמוגדר אצלי אפילו כתחביב. איזה מקצוע לימוד תואם את תחום ההתעניינות הזו שלי?
בתודה מראש תמר דוד. עדיף לחזור אליי לטלפון אני תמיד זמינה
ש
שני יונגר
לימודי תזונה וחקר מחלות
שלום תמר,
לא ידוע לי על מסלול כזה באוניברסיטת תל אביב. אולי התכוונת למוסד לימודים אחר או למסלול אחר? בכל אופן לתואר ראשון לא קיים מסלול כזה. אם את רוצה ללמוד תזונה, אז זה נהדר, אך לא קיים מסלול כזה בתל אביב אלא במוסדות לימוד אחרים. לגבי חקר מחלות זהו תחום שניתן ללמוד לתואר שני לאחר תואר ראשון בתחומי המדעים וביולוגיה בפרט. אם תרצי שיצרו איתך קשר טלפוני, הפני בבקשה את הפרטים שלך לקישור המצורף למטה ואנשי השירות של האתר יחזרו אליך עם כל תשובה שתזדקקי לה.