מה כולל מבחן ההתאמה בסיעוד וכיצד ניתן להתכונן אליו?
מה כולל מבחן ההתאמה בסיעוד וכיצד ניתן להתכונן אליו?
נתנאל א.
3 תגובות
היי, מס' שאלות לגבי התואר בסיעוד באוניברסיטת תל אביב. 1. מה כולל מבחן ההתאמה? איך אפשר להתכונן אליו? 2. איך ניתן לדעת באיזה בתי חולים הכי כדאי להתמחות? 3. שאלה כללית יותר- לסיעוד בת"א אני יכול להתקבל עם 3 יח' מתמ'. השאלה אם אני משפר ל4 יח' מעבר לתהליך ההרשמה, האם אני יכול להעביר את הציונים לאונ' שיעדכנו אותם אצלם או שזה לא רלוונטי וממש אין לו חשיבות?
תודה :)
נ
נועה סטרוז
לימודי סיעוד באוניברסיטת תל אביב
שלום נתנאל,
אענה על השאלות שלך לפי סעיפים כדי לא לבלבל בין התשובות. 1. מבחן ההתאמה אינו מפורסם בד"כ כמו גם כהשאלות בו מיוחד כדי שלא יוכלו להתכונן אליו. המבחן מותאם לסטודנטים גבוליים מבחינת עמידה בתנאי הקבלה לתכנית ולכן קשור לתחומים כמו מתמטיקה, אנגלית וכו' אך לצערי אין בידי אינפורמציה נוספת עליו. ** חשוב לציין כי הוא כרוך בעלות נוספת של כ-300 ש"ח.
2. מבחינת בחירת בית חולים - לכל אדם ש את הרצונות והשאיפות שלו. חלק רוצים להתמחות רק בבתי חולים במרכז וחלק חושבים שיש שם יותר מידי כוח אדם ולכן רמת הלימודים נמוכה, חלק מעדיפים לעבוד קרוב לבית וחלק רוצים להתרחק כמה שאפשר. אין לומר בדיוק מה הכי טוב ומה הכי גרוע הכל מאוד תלוי בך.
3. אתה יכול להעביר את ה-4 יחידות אך לא יהיה לזה ערך כל עד זה לא במעמד ההרשמה. במסמכים מהסוג הזה מתייחסים רק לאלו שהוגשו במעמד הגשת המועמדות.
למידע נוסף תוכל לפנות לפקולטה.
בברכה, נעה
נ
נתנאל א.
שאלה נוספת לגבי סעיפים 1,3
היי תודה על התגובה. בהמשך לסעיפים 1+3. במידה ואני אגיש את הציון מהבגרות של ה3 יחי' מתמ' שיש לי (87) - את יודעת להעריך האם אני אזומן למבחני התאמה? אגב אנגלית אני 5 יח' עם 92.
נ
נועה סטרוז
לימודי סיעוד באוניברסיטת תל אביב
שלום נתנאל,
לצערי אן לי שום דרך לדעת אם יזמנו אותך לראיון קבלה או לא - אינני עובדת באוניברסיטה ואני לא חלק מוועדת הקבלה למסלול.