שלום, אני מחפשת לימודי תכנות מחשבים, 2-3 פעמים בשבוע (כדי לשלב עם עבודה) אני גרה בבית שמש ככה שאיזור בית שמש-ירושלים רלוונטי בשבילי.. אני די חדשה בתחום הלימודים, עובדת כמזכירה רפואית כ5 שנים, האם זה יהיה יותר משתלם מעבודת המזכירות?? מה הביקוש לעבודה בתחום??
נ
נועה סטרוז
לימודי תכנות
שלום צופיה,
אתחיל ואומר שמעט קשה לי להגיד האם תרוויחי יותר כסף בעבודה בתכנות היות ואינך יודעת עדיין כמה תהיי טובה בתחום וכמו בכל תחום ככל שתהיה יותר טוב יהיה עבורך יותר ביקוש ואני לא יודעת כמה את מרוויחה היום. מה שאני כן יכולה להגיד הוא שמדובר בתחום שמשלב עבודה בהיי טק שם המשכורות בד"כ גבוהות יותר מבתחומים אחרים.
ישנם כמה מוסדות לימוד ברחבי הארץ המציעים קורסי תכנות מחשבים, ביניהם: מכללת סלע, מרכז לוגטל, ג’ון ברייס הדרכה, נשיא טכנולוגיות, מכללת עמל הישגים, מכללת אפיק, המרכז ללימודי מחשבים ועוד. חלקם אכן נמצאים בקרבה אלייך כך שיוכלו להתאים עבורך והיות ומדובר בקורס ולא במסלול ללימודי תואר תוכלי לשלב עבודה ולימודים בלי בעיה.
צירפתי עבורך קישור בתחתית ההודעה למאמר המסביר על מסלול הלימודים כך שתוכלי לראות שזה באמת התחום המעניין אותך לפני שאת נרשמת ללימודים. בנוסף, המאמר מציע מידע על מוסדות הלימוד השונים.