אני בעלת תואר ראשון בחינוך ומעונינת לשמוע פרטים אודות תואר שני באומנות
ש
שני יונגר
לימודי תרפיה באומנות
שלום לאה,
תואר שני בתרפיה באומנות למעשה עושה שימוש בסוגים שונים של אומנויות כגון: ציור, תנועה, מוסיקה וכד' לצורך הבעה לא מילולית של רגשות תחושות ומחשבות שלמטופל קשה להביע אותן בדרך אחרת. לרוב כדי להתקבל למסלול דרוש תואר ראשון בממוצע של 85 לפחות וכן ניסיון בתחומים אומנויות שונים. הדרישה ברוב מוסדות הלימוד היא ל300 שעות ניסיון קודמות בתחום אומנות. את תואר השני בתחום תוכלי ללמוד בין היתר במכללות החרדיות הבאות: מבח"ר ומכללה ירושלים. משך הלימודים הוא בין שנה ולשנתיים לימודים בהתאם לניסיון הקודם שלך.
תרפיה באומנות
למיטב ידיעתי כיום עדיין אין במכללה ירושלים לימודי תרפיה באומנות לתואר שני אשמח לדעת אם אני טועה. ב.האם יש לכם מידע על מלגות לתואר שני?
ש
שני יונגר
מלגות לתואר שני והבהרה
שלום לאה,
צר לי אם בלבלתי בתשובתי לגבי השאלה. נכון הלימודים במכללה ירושלים הם לימודי תעודה המיועדים לאקדמאים. אך בכל מקרה למיטב ידיעתי האופציות שמניתי הן היחידות האפשריות כרגע בתחום. האפשרויות האחרות הן במסגרות מעורבות, כך שהן פחות מתאימות. לגבי מלגות לתואר שני, בתואר שני קיימות מעט מאוד מלגות ובמיוחד במסלולים כמו לימודי התרפיה למיניהם. לצערי ללא פרטים מדויקים של מוסד הלימודים קשה לומר. צירפתי לך את רשימת המלגות ומוסדות הלימוד המעניקים מלגות לתואר שני, לעיונך.
פסיכודרמה
תודה על המידע לצורך הלימודים לתואר השני עלי להשלים 500 שעות בדרמה יש לכם מידע על מכללות דתיות לדרמה באזור ירושלים?
נ
נועה סטרוז
השלמת שעות דרמה
שלום לאה,
לצערי ולמיטב ידעתי לא קיים בירושלים מוסד לימודים דתי שיאפשר לך השלמה של 500 שעות לימודי דרמה אך תוכלי לפנות לבת ח"ן - בית מדרש למחול דרמה ואמנות שמושב נוב ברמת הגולן.
ממליצה לך במקביל לפנות לקבוצות תאטרון באזור מגורייך, אולי הם יוכלו לעזור לך להשלים את השעות להם את זקוקה במידה והם קבוצה מוכרת שיכולה להעניק תעודות על שעות לימוד למשל.