רוצה להתחיל ללמוד שנה הבאה מדעי ההתנהגות, האם יש מקום בו לומדים רק יומיים מרוכזים ? מעוניינת לשלב עם עבודה, ולא רוצה באוניברסיטה הפתוחה. חושבת לגור באיזור ירושלים שנה הבאה, ולא מפריע לי לנסוע קצת בשביל ללמוד.. וגם, בתוך מדעי ההתנהגות, אני צריכה לבחור התמחות, למה יש הכי ביקוש לעובדים: פסיכולוגיה ארגונית(והאם זה משאבי אנוש)/ פסיכולוגיה חינוכית /קרימינולוגיה. האם אפשר לעבוד בתור חוקרת עם תואר במדעי ההתנהגות בהתמקדות על קרימינולוגיה?? ואם לא , בשאר העבודות של קרימינולוגיה(משטרה ,שיקום אסירים וכו'). יש אפשרות לעבוד עם תואר במדעי ההתנהגות, ולא קרימינולוגיה..?? תודה רבה!!
נ
נעמה
מדעי ההתנהגות עם ניהול משאבי אנוש
אני לומדת במכללה למינהל מדעי ההתנהגות עם חטיבה של ניהול משאבי אנוש. שתדעי שיש שם גם חטיבה בקרימינולוגיה וגם בתקשורת. אני ממש מרוצה מהניהול, כי אני יודעת שיש אחכ עבודות בתחום, הרי אין ארגון שאין לו מחלקת משאבי אנוש. הלימודים הם מרוכזים ב-3 ימים (גם בלי חלונות באמצע היום) ולכן אפשר לשלב עבודה ביחד עם הלימודים (לעומת מקומות אחרים שבהם לומדים 5 ימים בשבוע וכל יום לומדים קצת) האמת שנראה לי שיש בקרוב יום פתוח, או משהו כזה.. אני מציעה לך ללכת ולשמוע מהו התואר הזה
ש
שירה
תודה רבה ,ושכר
הלימוד במכללה הוא אוניברסיטאי?או כמו של מכללות?
ש
שירי ליברמן
תשובה
יש מכללות מתוקצבות ואז שכ"ל הוא אוניברסיטאי ויש מכללות שאינן מתוקצבות ואז שכ"ל גבוה יותר
מ
מכון אנש
תשובה
שירה בניית תוכנית הלימודים, הינה פונקציה של הקורסים חלקם חובה וחלק קורסי בחירה. על פניו ניתן ביומיים לרכז קורסים רבים. אך לא בהכרח יכסו את כל אשר את חייבת להם. כך שישארו לשנה שלאחריה. לכל אחד מהתחומים שהזכרת יש ביקוש, למעט שירותי אנוש, שאר התחומים הינם בתואר שני, לצורך עיסוק מקצועי. למשטרה את יכולה להשתלב בכל תואר גם ראשון. ולחקירות זה עניין של בקשה ולצורך השירות. בכל מקרה במשטרה מעבירים מבדקי קבלה, ובהתאם לנתונים ולצרכי הארגון ישלבו אותך. שיהיה בהצלחה. בברכה איש אבירם