ראשית כל שלום. אני כל פעם מתוסכל מחדש לגבי מסלול הלימודים שאני חושק ללמוד בו. תחילה אמרו לי לחשוב על תחום מסוים שמעניין ואחר כל אמרו לי לחשוב על מקצוע שאני רוצה לעסוק בו ואז ללמוד את התחום הנוגע בו. רציתי ללמוד פסיכולוגיה אבל הבנתי שזה קצת גדול עליי מלהתקבל/לשרוד את הלימודים התכניים הללו. אז הלכתי לכיוון הנושק לפסיכולוגיה - מדעי ההתנהגות. אין לי כיוון תעסוקה מסוים, אך חשוב לי לעבוד עם ציבור, לקדם אותו ולפתור בעיות על מנת להגיע מנקודה אחת ליעדה. (בעברית ייעוץ). לכן, האם ללמוד מדעי ההתנהגות עם התמחות במשאבי האנוש. או לנסות בכל זאת פסיכולוגיה ולשאוף לפסיכולוגיה חברתית לתואר שני. והאם ניתן להגיע ממדעי ההתנהגות לתואר שני בפסיכולוגיה חברתית מבלי תואר ראשון בפסיכולוגיה. תודה וסליחה על החפירות.
ש
שני יונגר
מה ללמוד בתואר הראשון כדי להגיע לפסיכולוגיה חברתית
שלום אלי,
מהדברים שלך אני מבינה שאת מעוניין להגיע לתואר שני בפסיכולוגיה חברתית. אתה יכול להגיע לתואר הזה גם ממדעי ההתנהגות וגם מלימודי פסיכולוגיה.
אם אתה מעוניין בתואר שני בפסיכולוגיה, ולא משנה באיזה מסלול מדובר אני לא בעד תואר דו חוגי עם עם התמחויות כמו משאבי אנוש. זה רק מסרבל את הלימודים ופעמים רבות פוגע בממוצע התואר.
מקווה שעניתי על שאלתך, ואתה תמיד מוזמן לשאול לכתוב ולהתייעץ. בשביל זה אנחנו פה!